Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Indīmūziķis “Mo Aspen” publisko savstarpējām nesaskaņām veltītu dziesmu “Ledus laikmets” (1)

Foto: Sentis Skride

Indīmūziķis “Mo Aspen” (Modris Apse) kopā ar kreatīvu video prezentē jaunu dziesmu “Ledus laikmets”. Dziesmu pavada enerģisks sitaminstrumentu ritms, un tā stāsta par regulārām nesaskaņām un nemācēšanu ar tām tikt galā, tādējādi attiecībās iestājoties “Ledus laikmetam”. Noslēgumā gan saglabājot optimismu, ka viss vēl var sakārtoties!

Mūzikas, teksta autori un izpildītāji – Modris Apse un Tomass Saulietis. Producēšana un skaņu inženierija – Modris Apse. Miksēšana un māsterēšana – Džošs Hārts (Josh Hart, Kanāda). Video – Kaspars Merklins.

Mo Aspen atgādina, ka šī gada beigās gaidāms viņa indīmūzikas albums “Viens”. Tas būs īpašs ar to, ka katrai dziesmai būs veltīts videoklips. Turklāt tā skanējumā vienlaicīgi būs popmūzikas, rokmūzikas un hip-hop iedvesmas un pašmāju viesmākslinieki.

Dziesma seko pēc šogad nesen izdotajiem singliem “Jāiet tālāk”, “Laimes zeme”, “Kura no tām”, kuri izskanējuši vairākās latviešu radiostacijās un mediju/interneta vidē saņēmuši labas atsauksmes, tostarp no vairākiem pazīstamiem un pieredzējušiem latviešu mūziķiem, un video, kuru atbalstījis "Red Bull Latvia".

Foto: Sentis Skride

Tāpat Mo Aspen iepriekš piedalījies “Ghetto Faktorā” un raidošajos medijos bijis dzirdams jau ar vairākiem iepriekš izdotajiem singliem kā “Šī ir Latvija”, “Hold Me Close”, “Ģeodēzists” un citiem sacerējumiem.

Mūziķa aktivitātēm primāri var sekot Instagram, TikTok un Facebook portālos. Dziesmu “Ledus laikmets” šobrīd var klausīties platformā YouTube un drīzumā arī Spotify un iTunes straumēšanas servisos.

Nepalaid garām!

Uz augšu