Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Vaikule atklāj, kā Jūrmalā klājas Galkinam un Pugačovai (1)

Dziedātāja Laima Vaikule, kura ir labos draugos ar krievu komiķi Maksimu Galkinu un Krievijas estrādes dīvu Allu Pugačovu, atklāj, kā viņiem labi klājas Jūrmalā. 

Vaikule žurnālam "Privātā Dzīve" atklāj, ka ar pāri šogad Jūrmalā sastapusies jau vairākas reizes. "Galvenokārt tiekamies pie manis mājās Jūrmalā. Mēs jauki pavadām laiku runājoties. Kaut kur ārpus mājas mēs dodamies reti. Droši vien vairāk laiku kopā ar Allu un Maksimu pavadīsim pēc festivāla," tā Vaikule.

Jūlija sākumā tika ziņots, ka Pugačova ar bērniem nolēmusi pārcelties uz Latviju. Sākotnēji viņa šeit dzīvošot ar bērniem, vēlāk pievienošoties arī Galkins. 

Vaikule šīs ziņas gan nekomentē, sakot: "Mēs nemaz neesam par to runājuši. Tas jājautā viņiem, citādi tā sanāks tāda kā klačošanās."

Pagaidām skaidri zināms ir vien tas, ka ģimenīte te būšot vismaz līdz augusta vidum, kad Galkins šeit aizvadīs savus koncertus.

Atgādinām, ka Galkins bija viens no pirmajiem Krievijas māksliniekiem, kurš skaidri pauda savu nostāju pret karu Ukrainā. Pirms diviem gadiem viņš Krievijā pasludināts par "ārvalstu aģentu".

Sākoties karam Ukrainā, Pugačova un Galkins kopā ar abu bērniem - dvīņiem Ļizu un Gariju - pārcēlās uz Izraēlu, bet pēc tam kādu laiku dzīvoja Limasolā, Kiprā.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 23. jūlija numurā!

Uz augšu