Ja olimpiskās spēles notiktu Latvijā, tad olimpisko riņķu vietā vasarā būtu olimpiskie siena ruloni, kas ik gadu daiļi rotā pļavas un no drona skatu punkta varētu veidot simboliskus rakstus (nododot slepenus ziņojumus citplanētiešiem!). Ziemā tie būtu olimpiskie bļitkotāju āliņģi un, tā kā bļitkošana sākas ar pirmā sniega parādīšanos, kad ledus uz ūdenstilpēm pat īsti nav izveidojies, pastāv liela iespēja, ka ziemas olimpiādei būtu jāsākas jau oktobra vidū vai beigās.

Ja olimpiskās spēles notiktu Latvijā, tad atklāšanas ceremonijā pasaules valstu pārstāvji ierastos, sēdēdami milzīgās aukstās zupas bļodās, jo mums ir jāuzvar Lietuva cīņā par to, kura tad patiesībā ir rozā strebekļa lielvalsts.

Ja olimpiskās spēles notiktu Latvijā, atklāšanas ceremonijas kulminācijā Bejonse dziedātu Raimonda Paula komponēto “Little Forest Rose” (latviski – “Mežrozīte”), bet Eds Šīrans – grupas “Apvedceļš” superhitu “Strawberries” (“Zemenes”).

Ja olimpiskās spēles notiktu Latvijā, parādītos jaunas sporta disciplīnas: zābaka mešana, mešana pa lampu, Kolorādo vaboļu lasīšana uz ātrumu, sūdzēšanās par laikapstākļiem, kas tiktu mērīta ilgumā, skaļumā un runātāja pārliecības spēkā; kā arī vezuma gāšana, kurā drīkstētu piedalīties tikai mazie cinīši, lielie tiktu diskvalificēti.