Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Katrīna Gupalo un grupa "Disko brāļi" izdod leģendāro "Noktirni" jaunā skanējumā

Foto: publicitātes

Dziedātāja Katrīna Gupalo kopā ar jaunizveidoto grupu “Disko brāļi” nāk klajā ar leģendārā komponista Aleksandra Kublinska dziesmu “Noktirne” jaunā skanējumā.

Vai disko ir modē? Īstenībā disko nekad nav no modes izgājis! Vairāk vai mazāk, bet kopš šī mūzikas žanra rašanās pagājušā gadsimta septiņdesmitajos gados tas atrod savus fanus un klausītājus visos laikos. Disko ir unikāls mūzikas žanrs, kas spēj apvienot visu paaudžu mūzikas cienītājus.

Kā apliecinājums disko žanra popularitātei ir jauno mūziķu nule tapušais projekts – koncertprogramma “Latviešu retro”, kurā jaunā skanējumā uzmirdzēs ne tikai “Noktirne”.

Noklausies!

“Disko brāļu” dibinātājs, jaunais, bet jau ar savu spilgtu rokrakstu atpazīstamais mūzikas producents Edgars Vilcāns atzīst, ka tieši “Noktirne” bijis aizsākums nebijušai idejai: “Kādā korporatīvajā pasākumā dzirdēju Katrīnas Gupalo un “Mirage Jazz Orchestra” pavadījumā izpildīto “Noktirni”. Tas bija vienreizēji, un uzreiz burtiski iemīlējos šajā kompozīcijā! Jau nākamajā dienā studijā ķēros klāt savai “Noktirnes” versijai.”

Tā vairākās paaudzēs tik iemīļotā melodija tapa par pamatu veselai koncertprogrammai “Latviešu retro”, kas ceļu pie klausītājiem sāks jau pavisam drīz. “Noktirne” ir pirmais vēstnesis koncertprogrammai, kurā jaunā skanējumā iemirdzēsies jau zināmas un piemirstas latviešu estrādes dziesmas Katrīnas Gupalo un grupas “Disko brāļi” izpildījumā.

Grupā “Disko brāļi” apvienojušies mūziķi Edgars Vilcāns, Armands Varslavāns un Mareks Logins. Uz lielākajiem koncertiem grupai pievienosies dejotāji horeogrāfes Beātes Svarinskas vadībā.

Nepalaid garām!

Uz augšu