Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Viens no pelnošākajiem cilvēkiem Latvijā: kas zināms par baumoto Marijas Jansones mīļoto? (2)

Pēc tam, kad publiski kļuva zināms, ka izjukusi aktrises un uzņēmējas Agneses Zeltiņas meitas Marijas Romijas Jansones laulība ar uzņēmēju Intu Jansonu, prese rakstīja, ka Jansone satuvinājusies ar miljonāru Mārtiņu Jamontu. Kas zināms par šo savienību ar privātumu sargājošo uzņēmēju? 

Kā zināms, Marija Romija, vēl būdama vidusskolniece, sāka attiecības ar Intu Jansonu, Marijas tēva Ričarda Bindes labu draugu. 2012. gadā pasaulē nāca viņu meita Mīla Jasmīna un 2020. gadā - dēls Marks.

Intam no pirmās laulības ir meita, kas ir divus gadus vecāka par Mariju, savukārt savienībā ar burātāju Vitu Matīsi dzimuši dēls un meita. Toreiz Matīse žurnālam "Privātā Dzīve" par situāciju izteicās:

"Acīmredzot tāda ir Zeltiņu ģimenes morāle. Mazā meitene ļoti labi pazina mani un mūsu bērnus, taču tas viņai netraucēja un nebija nekāds šķērslis, lai satiktos ar manu bērnu tēvu."

Jansoni bija kopā 13 gadus un savas attiecības oficiāli nostiprināja 2019. gada nogalē.

Nu žurnāls "Kas Jauns" raksta: "Aprindās dzirdēts, ka Jansonei uzradies jauns un itin bagāts pielūdzējs, kam ar dāmu ir tikai aptuveni 12 gadu vecuma starpība, un tas esot miljonārs Mārtiņš Jamonts, ar kuru Mariju saista arī nesen izveidots uzņēmums."

Jaunizveidotais uzņēmums nodarbošoties ar ēdināšanas biznesu, un tajā iesaistīta arī Marijas Romijas vecmāmiņa teātra zinātniece Guna Zeltiņa. 

Bet ko internets atklāj par Mārtiņu Jamontu?

Jamonts ir...

Uz augšu