Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Īsā laikā izpārdotas biļetes uz "Oasis" atkalpvienošanās koncertiem (1)

Foto: EPA/Scanpix

Vien desmit stundas pēc pārdošanas sākuma izpārdotas visas biļetes uz britu rokgrupas "Oasis" izsludinātajiem 17 atkalapvienošanās koncerttūres koncertiem Lielbritānijā un Īrijā, ziņo BBC.

Biļešu sākumcena bija 75 sterliņu mārciņas. BBC lēš, ka varētu tikt pārdoti 1,4 miljoni biļešu. Visas dienas garumā "Oasis" fani sūdzējās par biļešu pārdošanas vietnes "Ticketmaster" traucējumiem lielā pieprasījuma dēļ.

Rokgrupa 2025. gada vasaras otrajā pusē kopumā noturēs 17 koncertus. Sākotnēji grupa paziņoja, ka novadīs 14 koncertus, bet pastiprinātās intereses dēļ koncertu skaits palielināts. 

Jau ziņots, ka grupa koncerttūri izziņoja 27. augustā. 

Grupas mūziķi, brāļi Liams un Noels Galaheri, pielikuši punktu 15 gadus ilgušajam strīdam.

"Oasis", kas ar hitiem "Wonderwall", "Don't Look Back In Anger" un "Champagne Supernova" palīdzēja radīt 90.gadu britpopa ēru, platformā "X" paziņoja, ka sniegs koncertus Kārdifā, Mančestrā, Londonā, Edinburgā un Īrijas galvaspilsētā Dublinā.

Šobrīd noris darbs pie plāniem, lai 2025. gada koncerttūres ietvaros dotos arī uz citiem kontinentiem, teikts paziņojumā.

"Ieroči apklusuši. Zvaigznes sastājušās veiksmīgi. Lielā gaidīšana ir beigusies. Nāciet skatīties. Tas netiks pārraidīts televīzijā," "Oasis" paziņoja kopā ar informāciju par turneju pēc vairāku dienu ilgiem mājieniem un spekulācijām par atkalapvienošanos.

Uz augšu