Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Elīna Gluzunova sava dzīvesbiedra prombūtnes laikā uzsākusi attiecības ar viltus ziņu izplatītāju Endziņu (5)

Elīna Gluzunova un Niks Endziņš
Elīna Gluzunova un Niks Endziņš Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja un šovu zvaigzne Elīna Gluzunova, sākoties jaunajai "Slavenības. Bez filtra" sezonai, atklāj, ka bijusi romantiskās attiecībās ar viltus ziņu izplatītāju Niku Endziņu. 

Sižetā redzams, ka Gluzunova atrodas pie Čiekurkalna 1. līnijas policijas iecirkņa, kur gaida kādu cilvēku, un tas nav viņas dzīvesbiedrs un bērnu tēvs Artjoms Gluzunovs. "Es gaidu cilvēku, ar kuru es šķietami pirms pusotra mēneša biju sākusi attiecības," stāsta Elīna, atklājot, ka viņa bija kopā ar viltus ziņu izplatītāju Niku Endziņu.

Elīna attiecībās piedzīvojusi vilšanos, jo viņa neesot bijusi vienīgā sieviete vairākkārt apsūdzētā Nika dzīvē.

"Stāsts īstenībā ļoti garš un pamatīgs. Elīna nevar iztikt bez skandāliem, man nav "filtra". Esmu šeit, un jaunā sezona ir sākusies," tā par sevi saka pati Elīna.

"Es gaidu cilvēku, kuru par vīrieti nevar nosaukt, vārdā Niks Endziņš. (..) Viņš ir tas cilvēks, kuram pavisam noteikti nevar uzticēties, jo viņš katrai sievietei, kas viņam liksies simpātiska un pagadīsies ceļā, visticamāk, sastāstīs pilnas ausis, lai dabūtu savu labumu. Varētu teikt, ka es uzķēros," tā Elīna.  

Viņa atklāj, ka Niks bija Artjoma draugs. Kā zināms, Artjomu vasaras sākumā aizturēja. Kādu laiku pēc tam viņa iepazinās ar Niku, un abiem izveidojās romantiska rakstura attiecības. 

Niks vairākkārt nonācis ziņu virsrakstos kā skandaloza personība. Viņš iepriekš ticis apsūdzēts par cieņu aizskarošiem un naidīgi vērstiem izteikumiem pret ķīniešu tautības cilvēkiem un Ķīnu kā valsti. Viņš arī iepriekš ne reizi vien apsūdzēts par viltus ziņu izplatīšanu. 

Atgādinām, ka Artjoms Gluzunovs tika aizturēts 24. maijā. Žurnālam "Privātā Dzīve" viņš komentēja aizturēšanas iemeslus. "Par narkotiku kontrabandu. Sīkāk komentēt šīs apsūdzības negribu, jo tiesa lems – esmu pie kā vainojams vai tomēr ne. Katrā gadījumā mana sirdsapziņa šajā ziņā ir tīra." Divus mēnešus vēlāk viņš tika atbrīvots.

Vairāk skaties 1188.lv.

Uz augšu