Šodienas redaktors:
Krista Garanča

AIZKULIŠU FOTO Baibai Sipeniecei-Gavarei filmēšanas laikā kūp mati un tiek uzgāzts ūdens spainis

TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare reklāmas video filmēšanas laikā ļāvusies ēverģēlībām. Apskati foto!

Sipeniece-Gavare šobrīd gatavojas savai stāvizrādei "IR VĒL". Reklāmas video filmēšanas laikā viņai tikuši kūpināti mati, dzēsti tie ar ugunsdzēšamo aparātu un uzgāzts spainis ar ūdeni. Idejas autors ir režisors Papa Chi, kura kreatīvais skatījums un pieeja ir Baibai pa prātam; viņa teic, ka izbaudījusi procesu.

Jaunās stāvizrādes notiks rudens/ziemas sezonā. “Man reiz draudzenei bija salūzis telefona aparātam zvans, un mums bija noruna, ka stundās un pusstundās viņa drošības pēc pacels klausuli, lai vismaz tā mēs varētu sazināties. Ar mani ir kaut kas līdzīgs, pirms pieciem gadiem bija tā apaļā stunda, kad biju gatava runāt, un tagad ir kārta pusstundai. Un ir jau arī par ko!“ stāsta Baiba Sipeniece-Gavare.

Stāvizrādes formāts ir par to, ka cilvēks atnāk un stāsta, kā pasaule mijiedarbojās ar tavu dzīvi, kā izdzīvots konkrēts laiks, kā ir mēģināts ar šo laiku sadzīvot un kā ir atrasta dzīves garša.

“Daudziem sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem populāra lieta ir rakstīt memuārus, tādā veidā piefiksējot laiku. Rakstīšana nav mans žanrs, bet runāšana gan. Man vieglāk ir izstāstīt, un tas ir tas, ko māku darīt un daru jau gadiem. Jā, mans žanrs varbūt ir gaistošs un es noteikti neesmu tas cilvēks, kura vārdus vajag iekalt akmenī, bet es priecājos, ka mans stāsts un skats uz lietām un notikumiem kādam rezonē un, iespējams, maina attieksmi pret līdzīgiem notikumiem un pieredzi. Tādēļ es laiku pa laikam runāju, un, ja ejat garām, paceļiet telefonu, varbūt kaut kur mūsu domas saskanēs," aicina viņa.

Uz augšu