Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Sedokova pēc paziņojuma par šķiršanos piedzīvojusi vizuālas pārvērtības

Dziedātāja un basketbolista Jāņa Timmas sieva Anna Sedokova pēc divdomīgā ieraksta par šķiršanos ļāvusies vizuālām pārvērtībām.

Sedokova vietnē "Instagram" dalījusies ar rezultātu un pievienojusi ierakstu: "Visu mūžu esmu sapņojusi par karē griezumu un rudu matu krāsu, bet nekad neesmu uzdrošinājusies. Jocīgi, ka daudziem cilvēkiem esmu palikusi sirdī kā rudmate no grupas "Via Gra" laikiem, kaut gan nekad tāda neesmu bijusi. Ruda parādījos tikai vienā klipā."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Jau iepriekš Sedokova publiski izteicās, ka gatavojas pārvērtībām. Viņa norādīja, ka sievietes pēc šķiršanās kļūstot skaistākas. "Kas ir pirmā lieta, ko sieviete dara, kad viņa nolemj sākt jaunu dzīvi? Pareizi, maina matu krāsu. Par tādām pārmaiņām sapņoju jau sen, bet visu laiku nevarēju saņemties. Un tagad es saņēmos. Es jūtu neticamu saviļņojumu no tā, ka tagad mani vispār vairs neviens neatpazīst. Esmu kā pilnīgi jauns cilvēks," rakstīja Sedokova.

Atgādinām, ka Timma un Sedokova apprecējās 2020. gada septembrī. Šī ir Timmas otrā laulība. Viņš ar Sedokovu satuvinājās laikā, kamēr bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu).

Šo gadu laikā ne reizi vien pāris licis noprast par problēmām attiecībās, bet vienmēr atraduši ceļu viens pie otra.

Pats Timma nav komentējis sievas publiskoto ierakstu par abu iespējamo šķiršanos. 

Uz augšu