Septembra sākumā pēc septiņu gadu ilgas pauzes, kas bija saistīta ar iepriekšējā līdera Čestera Beningtona pašnāvību, rokgrupa “Linkin Park” paziņoja par atgriešanos. Grupas sastāvā notikušas izmaiņas - Beningtona vietā stājusies dziedātāja Emīlija Ārmstronga. Šis paziņojums satricinājis grupas fanus visā pasaulē, tostarp Beningtona dēlu.

Jau vēstīts, ka grupas "Linkin Park" dalībniekiem - Maikam Šinodam, Bredam Delsonam, Deivam Ferelam (Fīniksam) un Džo Hānam - pievienojusies soliste Emīlija Ārmstronga. Viņa pazīstama kā grupas "Dead Sara" dalībniece.

Savā “Instagram” ierakstā Čestera Beningtona dēls Džeimijs Beningtons kritizē grupas dibinātāju Maiku Šinodu. “Klusām ir izdzēsta mana tēva dzīve un tas, ko viņš ir atstājis,” rakstīja Džeimijs.

Šinoda zina, ka “daudziem cilvēkiem būs nepieciešams laiks, lai pieņemtu šīs pārmaiņas, un ja kāds to vēl nav izdarījis, tas ir pilnīgi normāli”.

Džeimijs Beningtons norāda arī uz Ārmstrongas saistību ar scientologu kustību un faktu, ka 2020. gadā viņa tika aicināta tiesā, lai atbalstītu aktieri Deniju Mastersonu, kurš tika apsūdzēts izvarošanā.