Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Aizturēts seksuālā vardarbībā vainotais reperis "Diddy"

Foto: AP/Scanpix

Daudzas mūzikas pasaules godalgas saņēmušais amerikāņu reperis Šons "Diddy" Kombss, kuru vairākas sievietes apsūdzējušas seksuālos uzbrukumos, pirmdienas vakarā Ņujorkā aizturēts, pavēstīja ASV federālā tiesa.

Ņujorkas dienvidu apgabala prokurors Demjens Viljams paziņojumā apliecināja, ka aizturēšana notikusi saistībā ar apsūdzību, ko iesniedzis viņa birojs.

Kopš pagājušā gada notiek izmeklēšana vairākās lietās, kurās iejaukts ar hitiem "Bad Boy for Life" un "I'll Be Missing You" pazīstamais reperis.

Pret viņu ir ierosinātas vairākas civilprasības par izvarošanu un vardarbību.

"Grammy" balvu ieguvēja advokāts Marks Agnifilo prokuratūras apsūdzības nosaucis par netaisnām.

Kombss sadarbojies ar varasiestādēm un brīvprātīgi devies uz Ņujorku, paredzot, ka tiks izvirzītas apsūdzības, norādīja advokāts.

"Viņš nav perfekts cilvēks, bet viņš nav noziedznieks," apgalvoja Agnifilo, norādot arī, ka Kombss ir "mūzikas ikona, uzņēmējs, kas pats radījis savus panākumus, mīlošs ģimenes cilvēks un sevi pierādījis filantrops".

Martā ASV izmeklētāji pārmeklēja Kombsa mājas Losandželosā un Maiami.

Maijā telekanāls CNN publiskoja videoierakstu, kurā redzams, kā Kombss 2016.gadā viesnīcā uzbrūk savai toreizējai draudzenei, dziedātājai Kasijai Venturai. Pēc video publiskošanas 54 gadus vecais reperis publiski atvainojās.

Kombss pazīstams arī ar saviem agrākajiem skatuves vārdiem "Puff Daddy" un "P Diddy".

Uz augšu