Šodienas redaktors:
Krista Garanča

VIDEO TVNET GRUPAS praktikants Justs: par fotografēšanu, filmēšanu un iejušanos mediju vidē

Foto: TVNET arhīvs

Lai iepazīstinātu ar to, kādas ir prakses iespējas mediju uzņēmumā TVNET GRUPA, uz sarunu aicinājām Justu Kravali – Rīgas 6. vidusskolas skolnieku, kurš nedaudz vairāk kā gadu ar savām fotogrāfijām un videomateriāliem kuplina gan portāla TVNET, gan citu grupas zīmolu saturu. 

No trakulīgiem roka un repa koncertiem līdz Tvīda braucienam un citiem ģimeņu svētkiem Rīgas pilsētvidē – tik un pat vēl plašāks ir notikumu spektrs, kuru aptver Justa Kravaļa pārvaldītā foto vai video kamera. Viņa pamatīgākās ugunskristības bija šīgada festivāla "Positivus" dokumentēšana Lucavsalā – tagad liekas, nu jau tik tālajā jūlijā. 

Tā kā ir grūti sadabūt kristāla bumbu, kurā ieskatīties, lai saprastu, kādu nākotnes ceļu sev izvēlēsies šobrīd 16 gadus vecais jauneklis, var droši atzīt, ka darbs mediju vidē viņam ir ļoti labi piemērots. Kā nekā, ierodoties uz Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča portreta uzņemšanu, jauneklis pat bija tērpies uzvalkā! 

Tīmekļa mediju pārmaiņas arvien vairāk paģēr vizuāla satura daudzveidīgumu un kvalitāti, un Justs ir viens no tiem TVNET GRUPAS censoņiem, kura notikumu fiksējumi ir veidoti ar padziļinātu vērtējumu par apkārt notiekošā jēgu, vienlaikus atļaujoties arī pašam it kā kļūt par "ballītes dalībnieku". Kaut gan – bieži vien tieši visinteresantākajos brīžos viņam ir jāatgriežas pie montāžas galda, lai visu uzņemto sakopotu skatītājam saistošā un aizraujošā manierē. 

Ja kādu no portāla TVNET lasītājiem uzrunā Justa prakses pieredze TVNET GRUPĀ, aicinām dot par sevi ziņu, rakstot uz e-pasta adresi: darbs@tvnetgrupa.lv!

Nepalaid garām!

Uz augšu