Šodienas redaktors:
Krista Garanča

"Vēl nav ieiets ritmā..." Cikos patiesībā mostas "BB Brokastu" varoņi?

"Radio SWH" raidījuma "BB Brokastis" vadītāji Kaspars Upacieris (no labās) un Andris Freidenfelds 2011. gadā.
"Radio SWH" raidījuma "BB Brokastis" vadītāji Kaspars Upacieris (no labās) un Andris Freidenfelds 2011. gadā. Foto: Evija Trifanova/LETA

Nesen radioviļņos atgriezās leģendārā pārraide "BB brokastis" ar Andri Freidenfeldu jeb Fredi un Kasparu Upacieri jeb Ufo. Sarunā ar "Kas Jauns" viņi atklāj, kā ir pēc tik ilgas šķirtības būt atkal kopā.

Ufo teic: "Vēl nav ieiets fizioloģiskajā ritmā, nav pierasts tik agri celties. (..) Toreiz mums ēters sākās pulksten 7 no rīta, bet tagad ir jau sešos! Es ceļos īsi pirms pieciem, lai no Ikšķiles atbrauktu uz studiju."

Fredis gan augšā ir jau no pulksten četriem rītā. "Jo šajos pēdējos gados biju diezgan izlaidies – man taču ēters sākās pusdienlaikā, tāpēc cēlos deviņos no rīta un lēnām paganījos pa māju, uztaisīju ēst... Un tagad man šo lēno, mierīgo rītu atmosfēru gribas saglabāt. Līdz ar to ceļos jau četros, lai nesteidzīgi uztaisītu brokastis, saģērbtos, nevis skrietu pēdējā brīdī ar iepriekšējā vakarā sasmērētām sviestmaizēm."

Viņš gan neslēpj - pēc pirmajām divām nedēļām piektdienas vakarā nogulējis 14 stundas no vietas.

Jau vēstīts, ka pēdējais raidījums pirms atgriešanās "Radio SWH" ēterā izskanēja 2013. gada 31. janvārī. Raidījums "Radio SWH" ēterā darbojās kopš 1997. gada.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 24. septembra numurā!

Uz augšu