Igaunijas TV raidījumu vadītājai Katrīnai Lustai (Katrin Lust) ir tikai pozitīvas atmiņas par Diddy, un viņai nav nekā slikta, ko teikt par skandalozo reperi. “Ballīte bija leģendāra! Klubā lidinājās nauda, sievietes grieza piruetes, cenšoties piesaistīt slavenības uzmanību, kā tas parasti notiek,” tā Katrīna Lusta, kura gadu gaitā ir tikusies ar desmitiem slavenību ballītēs.

Viena no Igaunijas skandalozākajām žurnālistēm Katrīna Lusta, kas studējusi Tartu Universitātē, pirms 15 gadiem devās uz Londonu, lai stažētos laikrakstā “Daily Mirror”, un, kā jau tas ierasts jauniešu vidū, apmeklēja dažādas ballītes. Viens no šādiem pasākumiem, kurā viņa nokļuva nejauši, bija skandalozā repera dzimšanas dienas ballīte. Tagad ap reperi klīst daudz baumu, taču Lusta nav tik kritiska pret viņu.

“Atceros, ka mēs ar draugiem nolēmām vienkārši iziet ārā, un mums radās ideja doties uz klubu, kurā, starp citu, nebija viegli iekļūt. Tā bija pasaulslavenā repera Diddy dzimšanas dienas ballīte, un klubā drīkstēja ieiet, tā sakot, tikai skaistas sievietes. Es to uztvēru kā...