Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Aivis Ceriņš uzmirdzēs jaunā iepazīšanās šovā

Mārtiņš Počs, Aivis Ceriņš un Kaspars Zāle
Mārtiņš Počs, Aivis Ceriņš un Kaspars Zāle Foto: publicitātes

Pazīstamais pasākumu vadītājs un TV personība Aivis Ceriņš nolēmis iemēģināt roku viņam vēl neapgūtā formātā – iepazīšanās šovā. Lai arī viņš pats nenodosies sirdsāķīša meklējumiem, Aivis kā vadītājs mīlestības meklējumos palīdzēs diviem pazīstamiem pašmāju vecpuišiem – Mārtiņam Počam un Kasparam Zālem, kuru piedzīvojumiem jau no 22. oktobra skatītāji varēs sekot līdzi iepazīšanās šovā “Randiņš ar diviem”.

Iepazīšanās šovā "Randiņš ar diviem" izskatīgie un šarmantie aktieri Mārtiņš Počs un Kaspars Zāle dosies uz Spāniju, kur starp skaistām un neprecētām dāmām mēģinās atrast savu otro pusīti. Viņiem līdzi būs devies arī Aivis Ceriņš, kurš kā vadītājs rūpēsies, lai šovā netrūktu intrigu un dinamikas.

“Latvijas mērogam šis ir ļoti vērienīgs šovs, kurš filmēts brīnišķīgā kūrorta zonā pie Malagas ļoti skaistā villā, un šova scenāristiskā daļa ir ļoti iespaidīga. Šāda formāta šovu es iepriekš nekad neesmu vadījis, un tā man bija absolūti jauna pieredze. No šī šova sev ieguvu daudzus jaunus draugus, un kopumā dalību “Randiņš ar diviem” es vērtēju tikai ar pluszīmi. Esmu drošs, ka skatītājiem šovs sagādās līdzpārdzīvojumus,” par savu dalību šovā stāsta Ceriņš.

“Randiņš ar diviem” Go3 televīzijā būs skatāms no 22. oktobra un katru otrdienu skatītājiem būs pieejama jauna epizode.

Uz augšu