Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Kinopilsēta “Cinevilla” aicina Halovīna svinētājus uz festivālu “Cinevilla Danger fest”

Foto: Publicitātes foto

Kinopilsētā “Cinevilla” deviņu dienu garumā – no 25. oktobra līdz 2. novembrim Halovīna noskaņās norisināsies festivāls “Cinevilla Danger fest”.

Deviņu dienu garumā, iestājoties tumsai, no plkst. 18.00 līdz 23.00 kinopilsēta “Cinevilla” (atrašanās vieta: 15 km no Tukuma, Slampes pagasta Praviņas) pārvērtīsies par par dzīvu leģendu satikšanās vietu un gaidīs lielus un mazus apmeklētājus.

“Cinevilla Danger fest" amuleta stāsta atklāšana iesāksies ar gaismas projekcijām un īsfilmu "Leģendas satiekas – misija Amulets”, kas būs skatāma “Cinevilla” kinozālē.

Foto: Publicitātes foto

Filmas laikā tiks dotas norādes, lai atklātu kinopilsētas noslēpumus 27 stacijās. Katrā apaļā stundā visā pilsētā sāks skanēt trauksmes signāls, kas visus aicinās uz galveno Amuletu laukumu baudīt dejotāju, aktieru un leģendu speciāli veidotu performanci un apvienības “Ronin Lasers” veidoto lāzeru šovu.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt brīvdienu vakaros, 25 un 26. oktobrī, plkst. 20.00 festivālu “Cinevilla Danger fest” ieskandinās grupa “Latgalīšu reps”.

Katram apmeklētājam būs iespēja gan izbaudīt izrotātās un izgaismotās pilsētas šarmu un šad tad arī no kaut kā nobīties, gan arī piedalīties Amuleta stāsta atrisināšanas misijā, pildot dažādus leģendu uzdevumus un saņemot īpašas balvas un pārsteigumus no festivāla partneriem.

Foto: Publicitātes foto

Plašāk par pasākumu stāsta Anete, viena no pasākuma organizatorēm: “Šogad augam plašumā un no pasākuma esam kļuvuši jau par festivālu “Cinevilla Danger fest", kuru vēlamies izveidot kā paliekošu vērtību Latvijas iedzīvotājiem.

Deviņu dienu garumā mēs veidosim Amuleta stāstu visā kinopilsētā, nevis tikai kādā tās daļā, kā tas bija pērn.

Pasākums izvērtīsies kā īsts mākslas darbs, jo leģendas, iestājoties tumsai, atmodīsies un vienreiz stundā pulcēsies kopā ar dejotājiem un mūziķiem Amuleta laukumā, lai radītu kopīgu mākslas performanci. Leģendas pie mums nav lelles, bet gan dzīvi aktieri, ar kuriem kopā katram būs iespēja nofotografēties.”

Foto: Publicitātes foto

Apmeklētājiem būs pieejami silti un auksti dzērieni, darbosies kafejnīca.

Plašāka informācija pievienotajā saitē

Pasākumu atbalsta: "RedBull", "TV 24", "Kliblapsas", AS "Latvijas valsts meži", "MS Group", "Ronin Lazers" un "GMDstudio".

Nepalaid garām!

Uz augšu