Šodienas redaktors:
Krista Garanča

Mūziķes "Might Delete Later" lifta ballīti Amsterdamā pārtrauc apsardze

Mūziķe un producente "Might Delete Later" (Madara Pērkone).
Mūziķe un producente "Might Delete Later" (Madara Pērkone). Foto: Stijn de Grauwe

Amsterdamā, kas slavena ar savu bagāto elektroniskās mūzikas kultūru, "Might Delete Later" (Madara Pērkone) sagatavoja neierastu skatuvi, kurā prezentēt savu jaunāko dziesmu "Terrified" ar uzstāšanos, kas atšķiras no jebkuras citas. Mūziķe pārsteidza fanus festivāla "Amsterdam Dance Event" laikā ar negaidītu pop-up šovu pasākumu centra "A'DAM Tower" stikla liftā.

Sākotnēji iecerētā ballīte ar faniem un draugiem, mūzikas zvaigznēm Ivanu Dornu un nīderlandiešu dīdžeju Meisonu, pārvērtās par 15 minūšu dinamisku performanci, kuru beigu beigās pārtrauca ēkas apsardzes ierašanās.

Ažiotāža ap šo notikumu esot bijusi acīm redzama: fani plūduši uz "A'DAM Tower", cenšoties noķert ieskatu pop-up lifta reivā, kurā valdošā enerģija bija jūtama abpus lifta durvīm. Lai gan šovs bija īss, tas tikai pastiprināja arvien augošo aizrautību ar "Might Delete Later" jauno singlu "Terrified".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Might Delete Later (@mightdeletelatermusic)

"Might Delete Later" ir unikāls elektroniskās mūzikas projekts, kurā balss pasta ziņas tiek pārveidotas par deju mūziku.

Ar īpašu publisku tālruņa līniju, kur ikviens var atstāt balss ziņu, šis dinamiskais divu cilvēku elektroniskais dzīvās mūzikas producēšanas projekts jau sasniedzis vairāk nekā 5 miljonus straumējumu platformā "Spotify".

Foto: Publicitātes foto

Jaunā dziesma "Terrified" radusies, pateicoties īpaši emocionāliem vārdiem, kuri bija atstāti balss ziņā, kuru "Might Delete Later" saņēma tikai piecas dienas pirms uzstāšanās Beļģijas lielākajā mūzikas festivālā "Tomorrowland Freedom Stage".

“Man ir 30, un es domāju, ka šī ir pirmā reize manā dzīvē, kad es patiesi esmu iemīlējies. Un mani tas šausmīgi biedē,”

tāds bija atstātās balss ziņas saturs.

Zinot, ka persona, kas atstāja ziņu, atradīsies 15 000 cilvēku pūlī, Madara nolēma šo dziļi personisko brīdi pārvērst dziesmā, kas tagad aizrauj klausītājus visur, kur vien skan apvienības producētie singli. Piemēram, tehnoloģiju uzņēmuma "JBL" rīkotajā fanu kruīzā Amsterdamā.

"Might Delete Later" pievienosies talantīgajam angļu elektroniskās mūzikas autoram un dīdžejam "Elderbrook" viņa Eiropas turnejā novembrī. Turnejas pieturvieta Rīgā – koncertzāle "Palladium" 22. novembrī, kurā īpaša loma tiks atvēlēta tieši singla "Terrified" dzīvajam sniegumam. 

Papildus dzīvajām uzstāšanās reizēm "Terrified" izplatās arī sociālajos medijos. Ar vairāk nekā 180 000 skatījumu "TikTok" un "Instagram" platformās dziesma jau ir kļuvusi par tīmekļa mūzikas straumēšanas hitu. Papildu prezentācijas koncerti ir ieplānoti Antverpenē un Hamburgā, vēl vairāk nostiprinot dziesmas starptautisko pievilcību.

Uz augšu