Deimon: «Latvietēm plikāka mugura, dziļāks dekoltē nozīmē vulgārismu» (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ketija Grūbe

Modes dizainere Kristīne Deimon prezentē savu trešo apģērbu kolekciju, bet par savu veikalu vēl nedomā, jo viņai ir primārāks uzdevums – dēliņa audzināšana. Tērpi tiek radīti, iespaidojoties no mirkļa un fantāzijas radītās vīzijas.

Kristīne Deimon iedvesmu tērpu radīšanai smeļas mirkļa iespaidā un fantāzijas radītajās vīzijās, viņas apģērbu raksturo viss, kas nav saistīts ar standartu.

Katrs izveidotais tērps ir īpašs pašai dizainerei, un viņa to labprāt valkā.

«Šobrīd es nenodarbojos ar apģērbu tirgošanu, ja kādai sievietei ir vēlme iegādāties, protams, tas ir iespējams, ar laiku atvēršu veikalu, bet šobrīd man ir svarīgāka lieta darāma, tāda kā dēla audzināšana,» tā Kristīne.

Pēdējā Kristīnes Deimones vakarkleitu skate ir saņēmusi divējādas sabiedrības atsauksmes, vieni ir sajūsmā par tērpiem, bet citiem tie liekas pārāk atkailināti un vulgāri.

«Skate bija izdevusies uz urrā. Mūsdienu sievietēm, latvietēm, ja uztaisīsi dziļāku dekoltē vai plikāku muguru, uzreiz tērps skaitīsies vulgārs, tāpēc neiespringstu un baudu panākumus. Ja runā, tātad esmu piesaistījusi uzmanību,» smaida Kristīne.

Foto: Ketija Grūbe

Kā seksīgu sievieti dizainere nosauc mežģīnēs ietērptu sievieti, jo šādā kombinācijā smalkums saplūst ar eleganci.

«Šo kolekciju veidoju katrai sievietei, katrai dienai. Kā redzams, kolekcija sastāv no dažādiem pretrunīgiem tērpiem, kuri veidoti no mežģīnēm vai samta. Vienai patiks vairāk atkailināti tērpi, otrai patiks gluži pretēji, vairāk noslēgti tērpi. Starp citu – lielāko uzslavu guva tieši Natālijas Tumševicas tērps, kurš sastāvēja tikai no mežģīnēm. Sarkanā mežģīņu kleita bija erotiskākais tērps no visiem. Tāpēc neizprotu, par kādu vulgārismu cilvēki vispār runā,» smejas Kristīne.

Foto: Ketija Grūbe
Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu