«Laika suns» izdod singlu un video «Deju grīdas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 28. oktobrī, grupa «Laika suns» laiž klajā singlu «Deju grīdas», kā arī nodod klausītāju uzmanībai videoklipu.

«Dziesma ir tāds godīgs ieskats dziesmas autora sarežģītajā iekšpasaulē, un deju grīda ir tāds kā absolūts kontrasts - vieta, kur viss ir vienkārši, kur viss darbojas pēc daudz vienkāršākiem noteikumiem nekā citur dzīvē,» stāsta grupas solists Arnis Račinskis. «Deju grīda ir visnekaitīgākais cilvēces izgudrojums un tāpēc - ieteicams. Turpinot šo nesarežģītību, video nofilmējām ar parastu telefonu un samontējām ar bezmaksas aplikācijām - vienkārši!»

Ar datoranimāciju piedalījās «Shade Studio» meistars Jānis Spēlmanis.

«Laika Suns» albumu «Gaismas lādiņš», kas izdots šā gada 17. jūlijā, festivāla «Positivus» laikā, plašākai auditorijai būs iespēja dzirdēt arī decembrī, kad grupa dosies mikrotūrē pa Latvijas pilsētām. Video dziesmai «Deju grīdas» seko pagājušajā gadā tapušajam video dziesmai «Ir jau vēls», kas arī atrodama grupas albumā.

«Laika suns» ir Arnis Račinskis (balss, ģitāra) Kārlis Josts (basģitāra), Elvijs Pārpucis (ģitāra) un Pēteris Lunde (bungas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu