Vasarīgā ballītē Rīgas centrā durvis ver jauno Latvijas dizaineru konceptveikals

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vadims Bazalijs

24. maijā Rīgas jūgendstila centrā, Alberta ielā, ar jautru ballīti notika jauna konceptveikala «Noname Place» oficiālā atklāšana. Svētku devīze bija «This is a woman's world», «Resto-Rātors» komanda bija sagatavojusi īpašas uzkodas, bet šampanietis «Moët&Chandon» un Dj Ališera Jakupova mūzikas sets karsēja ballītes atmosfēru. Pasākumu vadīja Ieva Adamss.

Pēc veikala veidotāju domām, galvenā «Noname Place» īpatnība ir sievišķība - visus te pārstāvētos zīmolus ir radījušas mērķtiecīgas un talantīgas sievietes, kas veiksmīgi vada biznesu un pasauli sev apkārt. Idejas autores un konceptveikala līdzīpašnieces ir zīmola «Noname Atelier» dizaineres Aļona Grevcova un Veronika Nikitenko. Konceptveikalā «Noname Place» ir pārstāvēts zīmolu «Antistar», «Galian studio», «Tooche», «Soyka, Zhilyova Lingerie», «Nonpareil», «Ma’milk», «KRYN JEWELLERY», «pas de marque», «Sensonel», «sweets&knits», «Heaven 67», «Noname Atelier» un populārā Krievijas zīmola «Nebo» apģērbs, apavi un aksesuāri.

«Mēs esam perfekcionistes, tādēļ mūsu veikala iekārtošanas laikā dienu un nakti veidojām telpu noformējumu, centāmies pārdomāt ikvienu sīkumu, lai pircējiem būtu ērti. Tagad pie mums var baudīt aromātisku kafiju, parunāties ērtā pagalmā ar skatu uz jūgendstila šedevriem un safotografēt visveiksmīgākos «pašiņus» jaunajos tērpos. Turklāt visi «Noname Place» dizaineri strādā ar pircējiem, ikvienam piedāvājot individuālu servisu - tā ir vēl viena mūsu priekšrocība,» stāsta Grevcova.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu