Busulis laiž klajā albumu «Nākamā pietura» krievu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts/TVNET

6. martā iznāk jaunais Intara Busuļa soloalbums ar dziesmām krievu valodā, kurš pirmo reizi izskanēs solokoncertos 6. martā Maskavā un 8. martā Sanktpēterburgā. Albumā iekļautas vairākas atdzejotas dziesmas no albuma latviešu valodā, kā arī jaunas dziesmas. Latvijas publikai būs iespēja daļu albumā iekļauto dziesmu dzirdēt vasaras koncertos «Ar mums», kas notiks Liepājā, Rēzeknē un Dzintaros.

Albums «Nākamā pietura», krievu valodā «Следующая остановка», ierakstīts Latvijā un Krievijā. Astoņas no iekļautajām dziesmām ir atdzejotas no latviešu valodas un ir ar Kārļa Lāča un Intara Busuļa mūziku. Albumā iekļautas arī Intara izpildītas dziesmas Krievijā, kuras guvušas klausītāju ievērību, divu dziesmu autori ir Konstantīns Meladze un Soso Pavliašvili, klausītāji varēs dzirdēt arī Intara un Soso duetu. Pavisam albumā ir trīspadsmit dziesmas.

Latviešu valodas albums «Nākamā pietura» iznāca tieši pirms gada un guva lielu klausītāju atzinību, divu mēnešu laikā pēc albuma iznākšanas tas saņēma Zelta diska statusu. Albums «Nākamā pietura» saņēmis balvas kā «Gada albums 2018» un «Pop albums 2018».

Daļa no jaunā albuma dziesmām izskanēs koncertos «Ar mums», kuros bez Intara piedalīsies Abonementa orķestris un Liepājas Simfoniskais orķestris. Koncertā izskanēs dziesmas latviešu un krievu valodā. Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs.

Koncerti notiks:

16. jūnijā «Lielajā dzintarā», Liepājā;

29. jūnijā, 30. jūnijā Latgales vēstniecībā GORS, Rēzeknē;

6. jūlijā un 7. jūlijā k/z «Dzintari», Jūrmalā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu