Rita Ora iziet Ņujorkas ielās kleitiņā ar riskantu dekoltē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Albāņu izcelsmes britu dziedātāja Rita Ora (27) iemūžināta pastaigājamies pa Ņujorkas modīgo Soho rajonu – savai brīvdienai popzvaigzne bija izvēlējusies diezgan drosmīgu tērpu.

Savā brīvdienā dziedātāja bija ģērbusies baltā kleitā ar krāsainiem akcentiem un iespaidīgu dekoltē, riskējot atklāt vairāk, nekā uz ielas pienākas.

Ora savam tērpam kā aksesuārus bija izvēlējusies vairākas kaklarotas un rokassprādzes, bet par košu akcentu kalpoja koši zilas saulesbrilles un zaļas kurpītes.

Kā zināms, Rita ir ne tikai finansiāli veiksmīga dziedātāja, bet arī aktrise – viņa ir filmējusies, piemēram, visās «Fifty Shades of Grey» sāgas filmās.

Popzvaigzne šovasar priecēs klausītājus, 4. augustā Siguldas pilsdrupu estrādē izpildot gan savus karstākos ballīšu hitus «Anywhere», «For you», «Body on me», «I will never let you down», «Poison», «R.I.P», «Coming home», «How we do», «Shine ya light», gan pārsteidzot ar mazāk zināmām melodijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu