«The Kinks» atkalapvienojas pēc 20 gadu pauzes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Leģendārās rokgrupas «The Kinks» galvenais solists Rejs Deviss (Ray Davies) jaunākajā intervijā atklāja, ka pēc 20 gadiem grupa plāno atkalapvienoties.

«The Kinks» pārtrauca muzicēt 1996. gadā, domstarpību dēļ, kas bija radušās starp brāļiem Reju un Deivu Devisiem, taču kanālam «Channel 4» solists nesen atklāja, ka viņš «strādā pie jauna «The Kinks» albuma ar Deivu un bundzinieku Miku Eivoriju.

«Problēma ir tā, ka divi atlikušie grupas dalībnieki - mans brālis Deivs un Miks, nekad nav diez cik labi sapratušies,» intervijā sacīja Deviss. «Taču es esmu izdarījis lielu darbu studijā, un tas mani ir iekvēlinājis, lai viņi cenšas cītīgāk.»

74 gadus vecais mūziķis atklāja, ka «The Kinks» iedvesmojās atkalapvienoties, redzot «The Rolling Stones» sava nesenajā koncertturnejā.

«Tā gan nebūs tik laba apvienošanās kā «Rolling Stones»... «The Kinks», iespējams, spēlēs vietējā bārā,» atzīmēja Deviss. «Taču man ir visas šīs dziesmas, kuras es sarakstīju grupai pirms tā pašķīrās, un es domāju, ka šis ir piemērots brīdis, lai tās ierakstītu.»

Deiviss gan iepriekš 2014. gadā jau bija izteicis baumas par grupas atkalapvienošanos, kas tolaik tā arī nenotika.

Apvienība «The Kinks» tika dibināta 1964. gadā un kļuva par ietekmīgu tā laika rokgrupu, izlaižot 24 mūzikas albumus. Tā ir pazīstama ar tādiem singliem kā «You Really Got Me», «Tired Of Waiting For You», «Lola» un «Waterloo Sunset».

Pīters Kvaifs, kurš bija grupas oriģinālajā sastāvā, nomira 2010. gadā.

Kopš grupas sadalīšanās 1996. gadā Rejs Deviss ir izlaidis sešus soloalbumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu