Merzļikins atklāj, kāpēc pametis savu līgavu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Hokejists, Latvijas valstsvienības vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš pērnā gada vasarā paziņoja par saderināšanos ar ilggadējo draudzeni, šveicieti Luanu diemžēl pārtraucis attiecības, un nu ir brīva vīrieša statusā. Elvis sarunā ar «Klubu» atklājis šķiršanās iemeslus.

Elvis stāsta, ka pārtraukt attiecības bijis viņa lēmums: «Visi zina, ka biju saderinājies. Bet mana dzīve mainījās. Nebiju gaidījis, ka cilvēki mainās tik ļoti. Man bija liels smagums. Kaut gan mamma jau zināja, ka viss tā arī beigsies, jo viņa mani pazīst vislabāk. Hokejs man ir pirmajā vietā, bet draudzene to nesaprata. (..) Jā, tas bija mans lēmums. Es ātri to pieņēmu. Ar mani ir ļoti vienkārši. Vai nu jā, vai čau, čau...

Viņa bija greizsirdīga, ka man ir daudz fanu, tostarp meitenes.

Es saderinājos, bet viņa laikam nesaprata, ko tas reāli nozīmē, ja jau tā uztraucās. Tad es vienkārši palaidu visu vaļā, un tagad izbaudu savus 23 gadus.»

Talantīgais hokejists izdevumam «Klubs» sacījis, ka šobrīd viņš jūtas mierīgs, laimīgs un enerģijas pilns.

Aktīvākie Elvja sekotāji sociālajos tīklos noteikti pamanījuši, ka viņu vieno draudzīgas attiecības ar pašmāju labāko tenisisti Aļonu Ostapenko. Vaicājot, vai abu starpā ir kas vairāk par vienkāršu draudzību, Elvis atbild noraidoši. «Mēs esam draugi, nekas vairāk, nepārproti. (..) Kā cilvēks Aļona man ļoti patīk, viņai foršs raksturs. Ļoti līdzīgs manējam.»

You know what you have to do girl! ?? good luck ????????

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

Jau vēstīts, ka Merzļikins pēc piecu gadu ilgām attiecībām ar šveicieti Luanu, kura klātienē atbalstīja sportistu un Latvijas izlasi arī pagājušajā hokeja čempionātā Ķelnē, Vācijā, bildināja savu mīļoto un par priecīgo notikumu pavēstīja sociālajā vietnē «Instagram». Zinātāji lēš, ka bildinājums noticis kalnu virsotnē Šveices pilsētā Lugāno un saderināšanās gredzens esot bijis 10 tūkstošu eiro vērts.

BLACK STAR ??

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

With the President of the Country of Latvia??

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

?

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

A post shared by Elvis Merzlikins (@merzly) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu