Jauna draudzene? Merzļikins Amerikā līksmo ar daiļu gaišmati (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/jackie_tcaciuc

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins pēc veiksmīgi aizvadīta Pasaules čempionāta devies uz visu iespēju zemi Ameriku, lai atpūstos Losandželosā un Lasvegasā. Talantīgais sportists sociālajā vietnē «Instagram» regulāri dalās ar foto un video no sava ceļojuma, un acīgākie Elvja sekotāji publiskotajos materiālos pamanījuši pie viņa sāniem kādu daiļu gaišmati.

Lai arī Elvis iecienījis publiskot foto un video, kas pieejami vien 24 stundas, nevar nepamanīt, ka kopā ar viņu Amerikā izklaidējas arī daiļava vārdā Džekija.

Abi kopā apmeklējuši klubus Lasvegasā, un, lai arī ne Elvis, ne Džekija nav publiski komentējuši savas attiecības, tiek lēsts, ka abu starpā tomēr valda kas vairāk par draudzību.

Piemēram, Džekija savā «Instagram» profilā publiskojusi foto, kurā sadevusies rokās ar Elvi. Šis foto tika uzņemts sestdienas naktī un bija redzams Džekijas sekotājiem vien 24 stundas.

Foto: instagram/jackie_tcaciuc

Lai arī nekas daudz par Elvja iespējamo draudzeni nav zināms, viņa norādījusi, ka dzīvo Čikāgā un strādā uzņēmum «NOVA® Home Loans» mārketinga un pārdošanas jomā.

Kā zināms, Elvis iepriekš bija saderinājies ar ilggadējo draudzeni, šveicieti Luanu, tomēr pusgadu pēc bildinājuma hokejists nolēma attiecības pārtraukt.

«Hokejs man ir pirmajā vietā, bet draudzene to nesaprata. (..) Jā, tas bija mans lēmums. Es ātri to pieņēmu. Ar mani ir ļoti vienkārši. Vai nu jā, vai čau, čau... Viņa bija greizsirdīga, ka man ir daudz fanu, tostarp meitenes. Es saderinājos, bet viņa laikam nesaprata, ko tas reāli nozīmē, ja jau tā uztraucās. Tad es vienkārši palaidu visu vaļā un tagad izbaudu savus 23 gadus,» tā intervijā žurnālam «Klubs» šā gada aprīlī atklāja Elvis.

Jau vēstīts, ka šogad Latvijas hokeja izlase ieņēma 8. vietu Pasaules čempionātā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu