Demija Lovato jaunajā dziesmā atklāti vēsta par atkarību no alkohola

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Dziedātāja Demija Lovato, esot koncertturnejā un prezentējot viņas jaunāko albumu «Pasaki man, ka mīli mani», publicējusi jaunu dziesmu ar nosaukumu «Sober» («Skaidrā»), stāstot par to, kā atkal atsākusi lietot alkoholu pēc tam, kad vairāk nekā sešus gadus ir bijusi brīva no atkarības.

«Mana patiesība,» Lovato komentēja publicēto video.

Dziesmas tekstā Lovato atvainojas vecākiem, ka ir atkal «novirzījusies no ceļa» un vēlas laboties. Tāpat dziesmā mūziķe izsaka nožēlu, ka daudzi fani redzēja mūziķi lietojam alkoholu. «Es gribēju būt paraugs, bet esmu tikai cilvēks,» vēsta dziesmas vārdi.

Dziesma tika publicēta neilgi pēc tam, kad dziedātāja nosvinēja sesto gadadienu, kopš nelieto alkoholu. «Pirms sešiem gadiem es dzēru degvīnu no «Sprite» pudeles deviņos no rīta, vēmu automašīnā un sapratu, ka tā nedrīkst turpināties. Tādēļ mainīju savu dzīvi,» Lovato atklāja iepriekš martā.

Pēdējos gados Lovato ir atklāti cīnījusies ar atkarību no alkohola un depresijas. Šogad viņa paziņoja, ka piedāvā terapiju visiem saviem faniem, kamēr atrodas koncerttūrē.

Īsi pēc tam, kad tika publicēts Lovato jaunais videoklips, mūziķi atbalstīt steidza cita dziedātāja Igija Azēlija, rakstot, ka ir lepna par Lovato drosmīgo atzīšanos, kā arī cerot, ka viņa atkal apmeklēs terapiju, jo visi, kas viņu mīl, vēlas mūziķi redzēt laimīgu un veselu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu