Džese Glina nodrošina jau septīto numur 1 singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunā britu popmūzikas sensācija Džese Glina (Jess Glynne) jau septīto reizi iekarojusi Apvienotās Karalistes singlu topu, ziņo «nme.com».

Džeses Glinas jaunākais singls «I'll Be There» (Atlantic/Warner) pakāpies no 2. uz 1. vietu, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Dziesma ir pirmais vēstnesis gaidāmajam otrajam Glinas studijas albumam, kas sekos 2015. gada debijai «I Cry When I Laugh» (skat. TVNET recenziju).

Glinai izdevās aizšķērsot ceļu tādiem jauniem singliem kā grupas «Clean Bandit» un dziedātājas Demijas Lovato dziesmai «Solo» (Atlantic/Warner), kas pakāpusies no 6. uz 2. vietu, kā arī Anemarijas hitam «2002» (Asylum/Warner), kas numur 3.

Albumu topā 1. vietā vēl aizvien filmas «Izklaides karalis» (The Greatest Showman) skaņu celiņš. Vēsturiskajā drāmā «Izklaides karalis» spēlē tādi aktieri kā Hjū Džekmens (Hugh Jackman), dziedātāja Zendaja (Zendaya), Zeks Efrons (Zac Efron), Mišela Viljamsa u.c.

3. vietā jauns britu R&B dziedātājas Žoržas Smitas (Jorja Smith) albums «Lost & Found» (FAMM).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu