Modele DžiDži Hadida un dziedātājs Zeins Maliks sākuši kopdzīvi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

DžiDži Hadida pārcēlusies dzīvot pie sava mīļotā, dziedātāja Zeina Malika. Kā stāsta pāra draugi, mīlnieki mitinās Losandželosā, mākslinieka dzīvoklī. Pārcelšanās bijusi dziedātāja ideja, kurš uzskata, ka pienācis laiks veidot ģimeni.

Mīlnieki iekārto mājvietu pēc savas gaumes, pērk gleznas, mēbeles, interjera priekšmetus, viss tiek darīts kopā, lai ikviena lieta patiktu abām slavenībām.

DžiDži un Zeins vēlas iekārtot mājīgu mīlas ligzdiņu, kurā patverties viens otra apskāvienos no ārpasaules steigas un uzmanības.

Foto: Reuters/Scanpix

Mīlnieki ir kopā jau septiņus mēnešus, un dziedātājs romantiskā vakarā pasniedzis sievietei atslēgu no saviem apartamentiem, paskaidrojot, ka pienācis laiks veidot kopīgu nākotni, ne kā tīņiem skraidīt pa randiņiem.

Gan DžiDži, gan Zeins nav ballīšu cienītāji, bet labprātāk pavada laiku mājās, tad nav brīnums, ka pāris agrā vecumā vēlas veidot ģimeni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu