Kā dzīvo pasaulē skaistākā «misis»?

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Annas Tuņickas privātais arhīvs

Par šā gada skaistāko «misis» konkursā «Mrs. Top of the World», kas risinājās Rīgā, tika atzīta dalībniece no Krievijas - Anna Tuņicka. Sarunā ar TVNET Anna atklāja, kāpēc, viņasprāt, žūrija par skaistāko sievieti pasaulē atzina tieši viņu.

Anna Tuņicka ir 34 gadus veca trīs bērnu māmiņa, kura kopā ar savu vīru ir jau 16 gadus.

Lai arī bērni atbalstīja Annas dalību konkursā, viņa atklāj, ka vīrs bijis nedaudz bažīgs, tomēr jau no laika gala uzskata Annu par karalieni.

«Mrs. Top of the World» uzvarētājai pieder medicīniskās patronāžas uzņēmums «Сиделки Петербурга» («Pēterburgas māsas»), kas sniedz paliatīvo aprūpi pacientiem ar onkoloģiskām slimībām, kā arī rūpējas par gulošiem slimniekiem.

Kā zināms, šā gada skaistumkonkurss risinājās Rīgā - Anna novērtēja, ka Latvijas galvaspilsēta ir ļoti viesmīlīga un skaista: «Sajutos šeit kā savā dzimtajā Sanktpēterburgā!»

Vaicājot, kas, viņasprāt, lika žūrijai pasludināt par konkursa uzvarētāju tieši viņu, Anna atbild: «Es esmu mīloša sieviete, laimīga mamma, veiksmīga uzņēmuma īpašniece ar nevainojamu reputāciju (nodarbojos ar to jau 15 gadus), man ir spilgta un aktīva sociālā dzīve, kā arī esmu pārvarējusi daudzas lietas, lai atkal justos skaista.»

Lai arī Anna izrādījās konkursa absolūta favorīte, viņa novēlēja uzvaru Ukrainas pārstāvei, kā arī ļoti satuvinājās ar «Mrs. Baltija» dalībnieci Darju.

Uz jautājumu, kāds ir Annas skaistuma noslēpums, viņa atbild īsi un lakoniski: «Daudz smaidu un allaž esmu labā garastāvoklī!»

Anna ikvienai sievietei, kurai bijušas šaubas par sevi, iesaka darīt šādi: «Izejiet no savas komforta zonas. Izdariet to, ko baidāties darīt, riskējiet, dzīvojiet, mīliet!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu