Ralfs Eilands: Daudzi domā, ka jau esmu tērēts

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

1. jūnijā Rīgā pirmizrādi sabiedrībā pazīstamu cilvēku lokā piedzīvoja jaunā komēdija «Blēži», kurā vienā no galvenajām lomām redzams arī pašmāju dziedātājs Ralfs Eilands. Sarunā ar Sejas.lv viņš pastāstīja, ka arī reālajā dzīvē mēdz būt vismaz tikpat blēdīgs kā viņa atveidotais donžuāns Pīlīte.

«Uzskatu, ka esmu nenormāli milzīgs blēdis. Visu laiku blēdos ikdienā, man nav nepieciešamas pat nekādas vielas, lai to darītu. Piemēram, viens gadījums «Cabaret» decembrī – kopā ar mūziķiem paņēmām dzērienu ledusskapi un «Palladiumā» beksteidžā ielikām tualetē, lai visi 10 minūtes pirms izrādes nenormālā tempā skrien uz turieni, bet tur priekšā – spīd zaļš ledusskapis,» tā Eilands.

Viņš ar saviem jokiem nav saudzējis arī filmas komandu: «Man pirms «Blēžu» pirmizrādes organizatori rakstīja, sūtīja ziņas – tā un tā producenta vārdā atgādinām, ka tikos un tikos jābūt uz interviju par filmu. Nu ok! Atbildēju, ka vajag atgādināt tam un tam producentam, lai viņš beidzot beidz dzert un nāk mājās, jo draugi un ģimene raizējas un šī ir pirmā nakts, kad viņš nakšņojis ārpus mammas dzīvokļa. Man patīk blēdīties! Es zinu, ka daudzi domā, ka jau esmu tērēts, līdz ar to... nu, dzīve ir interesanta, esmu jauns, esmu blēdis.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu