Pašmāju «jūtūbere» atklāj patiesību par savu «perfekto» dzīvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Latvijā labi pazīstamā vietnes «Youtube» video veidotāja Evelīna Pārkere, kuras kanālu ir abonējuši jau teju 60 tūkstoši cilvēku, sociālajā tīklā «Instagram» pārsteigusi fanus, nākot klajā ar vaļsirdīgu paziņojumu par savu dzīvi.

«Heitojiet mani, es jums to lūdzu no visas sirds, lūdzu, heitojiet mani. Uzrakstiet: cik neglīta es esmu, cik lielas man ir pumpas, sarkana seja, neglītas acis, dīvainas uzacis, bāla āda, stulba sejas izteiksme. Pēdējo nedēļu gandrīz katru dienu raudāju, es domāju, ka man nav labi ar nerviem, jo nesapratu kāpēc raudu, kāds ir iemesls? Un tad sapratu - es raudu tāpēc, ka redzu, kas notiek man apkārt, cik viss ir neīsts, ka pasaule ir no plastmasas un visi, kas šeit dzīvo, ir neīsti. Mēs esam lelles leļļu mājā, mēs darām, ko mums saka darīt, pasaule nosaka, kā mums uzvesties, ģērbties, runāt, izskatīties. Vai ir palicis uz šīs planētas vēl kāds, kam ir viedoklis? Vai visi, kam ir viedoklis, tiek nogalināti tā izpaušanas ceļā,» raksta Evelīna.

Pārkere atklāja arī to, ka katru dienu saņem ziņas no faniem, kurās viņi pauž vēlmi iemainīt savu dzīvi pret viņas: ««Evelīn, tev ir tik ideāla dzīve, es tā gribētu būt Tu.» Ideāla dzīve? Mana «ideālā dzīve» tiek atspoguļota 4x4 square «Instagram» bildē, kur es smaidu, man viss ir labi, taču aiz tās ir 1000 kurmju raktas, tumšas takas, par kurām neviens nezina. Visiem ir stereotips, ka slavenībām/publiskām personām ir jābūt ideālām. Mēs esam tikai standarts. Mēs esam tādi kā visi, mēs arī esam cilvēki. Mums arī mēdz būt slikts garastāvoklis, dusmas, bēdas, prieks. Vienīgais, kas mums atšķiras, ir dzīves stils. Es kliedzu! ES KLIEDZU! Es gribu, lai šī sabiedrība mainās, lai beidzas naids, lai beidzas tāds termins «neglīts», nav neglītu cilvēku, NAV! Mīliet sevi, mīliet citus, pietiks ienīst viens otru. Es vairs nevaru dzīvot tik melnā sabiedrībā. Pieņemiet viens otru tādus, kādi viņi ir, mums katram ir savas dīvainības, bet tāpēc mēs arī esam CILVĒKI!»

Heitojiet mani, es jums to lūdzu no visas sirds, lūdzu heitojiet mani. Uzrakstiet: cik neglītā es esmu, cik lielas man ir pumpas, sarkana seja, neglītas acis, dīvainas uzacis, bāla āda, stulba sejas izteiksme. Pēdējo nedēļu es gandrīz katru dienu raudāju, es domāju, ka man nav labi ar nerviem, jo es nesapratu kāpēc es raudu, kāds ir iemesls? Un tad es sapratu, es raudu tāpēc, ka redzu, kas notiek man apkārt, cik viss ir neīsts, ka pasaulē ir no plastmasas un visi, kas šeit dzīvo ir neīsti. Mēs esam lelles leļļu mājā, mēs daram, ko mums saka darīt, pasaulē nosaka, kā mums uzvesties, ģerbties, runāt, izskatīties. Vai ir palicis uz šīs planētas vēl kāds kam ir viedoklis? Vai visi, kam ir viedoklis tiek nogalināti tā izpaušanas ceļā. Jo katru reizi, kad es centos izpaust savu viedokli, es tiku kā pārlieta ar darvu. Mans “Es vienkārši vairs nevaru” Jā, es to pasniedzu agresīvā veidā, bet man bija doma, man bija VIEDOKLIS, ko es vēlējos paust. Ja man būtu iespēja atgriezties pagātnē es noteikti neizmainītu savas domas nofilmējot to video, ja nu vienīgi runas toni. Vai jūs ticat mīlestībai? Es neticu! Vismaz šajā gadsimtā noteikti nē. Daudzi man jautā: “ Evelīn, kāpēc tu neesi ne arvienu kopā?” Atbilde ir vienkārša- Es nedomāju, ka jebkad kādam iepatikšos kā Evelīna, cilvēks ar domām un jūtām, nevis kā Evelīna Pārkere, meitene, kurai ir 77k un IphoneX. Ļevs Tolstojs grāmatā “Anna Kareņina” atspoguļoja pirmo mīlestību starp vīrieti un sievieti transportā, viņi vienkārši viens uz otru paskatījās. Viņi bija īsti. Mūsdienās tu tu redzi meitenes un zēnus, kuri savos sociālajos portālos izskatās pilnīgi citādāk nekā dzīvē, tā iemesla dēļ, ka viņiem ir nopirkts face tune premium. Konstanti man parādās reklāmas ar aplikācijām, kur sev var uzfotošopēt presīti, lielākas krūtis, dibenu. Tādi ir mūsdienu standarti? Vai tiešām viss ir tik skumīgi? Vai tiešām, lai kādam iepatiktos tev ir jābūt lielām krūtīm un dibenam, nevis gaišai galvai un labai sirdij?

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Me every morning “I have nothing to wear” :( ??????

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Oukrrr ?

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

I found the white horse, the prince is still missing tho ?‍♀️

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Slayyying tonight! ??

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

Kā jau ziņots, nesen par savas dzīves realitāti faniem atklāti pastāstīja arī «jūtūbere» Sindija Lo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Uz augšu