Improvizatoru apvienība «ĀrprāTS» noslēdz 3.sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Noslēdzot 3.sezonu, improvizatoru apvienība «ĀrprāTS» ar muzikāli izklaidējošu improvizācijas šovu visai ģimenei, aicina skatītājus jautri pavadīt 8.jūnija vakaru Dailes teātrī.

Sezonas noslēgumā skatītājus sagaida gan improvizēts garās formas stāsts ar dažādiem pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem, gan īsās ainas ar pozitīvu humoru.

«Izrādes pirmajā daļā skatītājiem būs iespēja izbaudīt īpašu, «Ārprāta» radītu, garo formu ar detektīvžanra elementiem, kur līdz izrādes beigām ne tikai skatītāji, bet arī paši improvizatori nezinās, kurš ir vainīgais noziegumā. Savukārt izrādes 2.daļā viesos pievienosies radio un TV personība Oskars Lepers, ar kuru parunāsim par darbu radio un TV, ēnošanu, jokiem un dzīvi. To visu improvizatori apkopos ironiskos impro skečos, un kas zina, varbūt arī pats Oskars pievienosies kādā ainā uz skatuves. Visu papildinās mūzika ar džeza pasniedzēju Kārli Krustu pie klavierēm, un skatītāju ierosinājumi katrai ainai,» ieskicē izrādes vadītājs Jānis Klucis.

Izrādes laikā aktīvākajiem skatītājiem būs iespēja laimēt arī īpašas atbalstītāju sarūpētas dāvanas, iesaistoties ar saviem ieteikumiem improvizatoru ainām.

3.sezonas laikā «ĀrprāTS» improvizatori ir spēlējuši izrādes latviski, latgaliski un arī angliski. Kopumā sezonas laikā uzvestas aptuveni 20 izrādes. Lielākoties improvizatoru apvienība «ĀrprāTS» izpaužas teātra sporta žanrā, taču sezonas laikā ir spēlētas arī dažādas garās improvizācijas formas, šova spēles, kā arī skatītāji pārsteigti ar neaizmirstamiem «stand up» šoviem.

«Sezonas laikā esam ieguvuši daudz jaunu draugu un piedalījušies dažādos pasākumos un meistarklasēs kopā ar improvizatoriem no Madonas, Liepājas un Valmieras, ar kuriem kopā esam iemācījušies daudz jaunu lietu un kopā auguši savā meistarībā,» stāsta Klucis.

«Ārprāts» sanāca kopā 2015.gada vasarā, un pulcē teātra sporta entuziastus no visas Latvijas. Kolektīvs uzvedis vairāk nekā 80 izrādes gan Rīgā, gan citās Latvijas pilsētās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu