Hosams Abu Meri nepilnu gadu pēc šķiršanās atradis jaunu mīlu (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, LTV

Saeimas deputāts, gastroenterologs un Arābu kultūras centra valdes priekšsēdētājs Hosams Abu Meri pēc šķiršanās no bijušās iekšlietu ministres Lindas Mūrnieces ir atradis jaunu mīļoto.

Žurnāls «Privātā Dzīve» ziņo, ka Abu Meri pašlaik satiekas ar Latvijas Televīzijas raidījuma «Rīta Panorāma» vadītāju Lindu Krūmiņu. Abi bija pazīstami jau sen un tikušies arī, piemēram, intervijās un Zaķusalas gaiteņos, taču romantiskas jūtas starp abiem uzvirmojušas aizvadītā gada novembrī.

«Par savu privāto dzīvi stāstu nelabprāt, taču, tā kā cilvēki mūs ir pamanījuši, varu pateikt — jā, es satiekos ar Lindu jau aptuveni divus trīs mēnešus,» sarunā ar izdevumu apstiprināja politiķis.

Abu Meri pastāstīja, ka attiecības uztver ļoti nopietni un pat būtu gatavs laulāties trešo reizi. Savukārt Krūmiņa «Privātajai Dzīvei» atklāja, ka viņi esot iepazinušies arī ar abu bērniem un apsverot iespēju sākt dzīvot kopā.

Jaunais gads comes early! #VelLaimigakuJaunoGadu #LTV

A post shared by Linda Li (@linda_krumina) on

Mums nekā nav. Bet mēs esam! @AVolmars Tu esi lielisks!:)) #LTV

A post shared by Linda Li (@linda_krumina) on

Kā jau ziņots, Hosams Abu Meri un Linda Mūrniece par šķiršanos publiski paziņoja 2017. gada 10. jūnijā sociālajā tīklā «Facebook».

«Šī ir vieta, kur vairākus gadus esam dalījušies ar priecīgām ziņām, smaidīgām bildēm un stāstījuši par to, kā mums iet. Katram atsevišķi un abiem kopā. Vienmēr esam saņēmuši atbalstu. Arī šodien atbalsts mums nepieciešams.

Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu.

Mums paliek mūsu lieliskās draugu attiecības, un mums paliek mūsu bezgala piepildītie pieci laulības gadi. Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību,» informēja Abu Meri un Mūrniece.

Pāris dokumentus par laulības šķiršanu parakstīja 14. jūnijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu