«Rīta Panorāmas» vadītājai mīļotā dēļ liegts intervēt politiķus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Maija beigās kanāla LTV raidījumā «Rīta Panorāma» saplūcās raidījuma vadītāja Linda Krūmiņa un deputāts Artuss Kaimiņš. «Mana nostāja ir tāda, ka jūs, Linda, nedrīkstētu man uzdot nevienu jautājumu par «Vienotības» priekšlikumiem. Jūs šorīt pamodāties ar «Vienotības» frakcijas vadītāju. Jūs dzīvojat ar viņu kopā. Jūs neesat objektīva,» sabiedriskajā televīzijā paziņoja politiķis, runājot par viņas attiecībām ar gastroentrologu un deputātu Hosamu Abu Meri.

Pēc notikušā žurnāls «Privātā Dzīve» noskaidroja, ka Latvijas televīzijā ar Krūmiņu panākta vienošanās šajā strīdīgajā jautājumā.

«Periodā pirms vēlēšanām Linda Krūmiņa neveidos ar politiku saistītu saturu, taču no citu jomu pārstāvju intervēšanas un satura radīšanas atstādināta netiks,» izdevumam atzina LTV mārketinga nodaļas vadītāja Krista Luīze Priedīte.

Kā jau ziņots, dzeltenā prese par abu attiecībām pirmo reizi ziņoja šā gada martā. Krūmiņa ar Abu Meri bijuši pazīstami jau ilgu laiku, taču viens otrā ieskatījušies 2017. gada novembrī Zaķusalas televīzijas ēkas gaiteņos.

Abu Meri no 2012. gada līdz pat 2017. gada jūnija vidum bija precējies ar bijušo aizsardzības un iekšlietu ministri, «Hotel Roma» īpašnieci Lindu Mūrnieci.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu