Savdabīgā apvienība «CanZone» piedāvā jaunu videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Savdabīgā pašmāju apvienība «CanZone», rada un izpilda mūziku, kas ir roka, popa un folka sajaukums, uzsvaru liekot uz elektriskās ģitāras un akordeona episku sintēzi, laidusi klajā mūzikas videoklipu, kas radīts jaunākajam singlam no topošā albuma – «Pašrūpe». «CanZone» .

Dziesmas autore Dagnija Millere-Balandīna stāsta: «Dziesma «Pašrūpe» ir ļoti īpašs, sirdī izlolots skaņdarbs. Tas ir stāsts par prāta atbrīvošanu, sevis meklējumiem, attīstību uz augšu un nevajadzīgu uzslāņojumu aizvirzīšanu kaut kur tālu, tālu prom. Citējot dziesmas vārdus – «būtme nenāk, būtme ir; dūmi aizēno šo skatu; pašrūpi vajag, bez pašrūpes – tukšs; tukšs trauks, ne piles uz āru» – var nojaust, ka arī dziesmas videoversija ir filosofiskām atziņām un simboliem piesātināta. Par šo eksistenciālo meklējumu prasmīgu atainošanu jāsaka liels paldies klipa režisorei Dacei Līdumniecei un operatoram Reinim Kauliņam, kā arī modes zīmolam «Recycled.lv» – par grupas un aktiera vizuālā tēla veidošanu».

Dziesmas aranžēšanā un ieraksta procesā piedalījušies ne tikai paši grupas dalībnieki, bet arī Rīgas Praktiskās Estētikas skolas jauktais koris «Anima» ar vadītāju Ivaru Krauzi priekšgalā. Dziesmas audio ieraksts tapis sadarbībā ar izdevniecību «Lauska» – skaņu inženiera Kaspara Bārbala vadībā.

CanZone - Pašrūpe from Reinis Kaulins on Vimeo.

www.draugiem.lv/canzone

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu