Paziņoti festivāla «Laima Rendezvous Jūrmala 2018» dalībnieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša / LETA

Preses konferencē, kas veltīta ikgadējam starptautiskajam festivālam «Laima Rendezvous Jūrmala», tika nosaukts liela daļa šāgada festivāla dalībnieku vārdu, informē festivāla producente Elita Mīlgrāve.

«Var teikt, ka ir atrisināta visa pavasara intriga, jo festivāla programmu un mākslinieku vārdus ar nepacietību gaidīja daudzi vasaras galvenā muzikālā randiņa cienītāji,» uzsvēra Mīlgrāve.

«Laima Rendezvous Jūrmala», kas šogad notiks no 19. līdz 22. jūlijam, tradicionāli norisināsies četrus vakarus, un šogad katram tiem piešķirta tematiska noskaņa. Kā pastāstīja Mīlgrāve, šāgada programma plānota šādi.

Pirmais vakars, «Atklāšana»: Ballet Freedom, Uma2rman, Mario Biondi, Tamara Gverdciteli (Тамара Гвердцители), Katrīna Gupalo (Катрина Гупало), Elīna Nečajeva, Intars Busulis, Nastja Kamenskih (Настя Каменских), Mila Nitiča (Мила Нитич), Ņikita Aļeksejevs (Никита Алексеев), Ani Lorak, Mario Biondi, «Kadnay», Roberto Kel Torres.

Otrais «Mīlestības vakars»: Andrejs Makarevičs (Андрей Макаревич), Lolita (Лолита), grupa «Sunsay», vokālā grupa «Framest», Nino Katamadze, Verka Serdjučka (Верка Сердючка), Dana Sokolova, Jānis Stībelis, grupa «Mountain Breeze», Jūlija Paršuta (Юлия Паршута), Intars Busulis, Ballet Freedom.

Trešais «Hitu vakars»: Filips Kirkorovs (Филипп Киркоров), grupa «Vougal», Markus Riva, Ači Purceladze (Ачи Пурцеладзе), Aija Andrejeva, Jonibek, Aleksejs Čumakovs (Алексей Чумаков), Maniža (Манижа), «Shain Lee», Artūrs Pirožkovs (Артур Пирожков), grupa «Sunstroke Project», Aleksandrs Panajotovs (Александр Панайотов), Ballet Freedom.

Ceturtais vakars, «Grand Gala»: Hibla Gerzmava, Jeļena Vaenga (Елена Ваенга), Grigorijs Ļepss (Григорий Лепс), grupa «Cosmos», Igo, Emins (Эмин), grupa «DaGamba», Roberto Kel Torres, Lauris Reiniks, Džā Kalibs (Jah Khalib), «The Ludvig», Ballet Freedom, Filips Kirkorovs (Филипп Киркоров).

Daudziem faniem par patīkamu pārsteigumu kļūs arī leģendāro ekscentriķu – grupas «Licedei» (Лицедей) – uzstāšanās. Teātra meistari no Sanktpēterburgas uz «Rendezvous» atvedīs savu smalko un izteiksmīgo mākslu, kas piedāvā pantomīmas, klaunādes, estrādes un traģifarsa kokteili.

Kaut arī organizatori jau tāpat ir izsludinājuši programmu, šāgada festivāla skaļo vārdu saraksts vēl tiks papildināts, sola Mīlgrāve: «Festivāls katru gadu pārsteidz ar zvaigžņu izlasi Laimas gaumē. Pati festivāla dibinātāja ne tikai piedalās visos koncertvakaros, bet arī pilda pasākuma vadītājas funkcijas, kas visam pasākumam piešķir īpašu šarmu».

Vienlaikus jāņem arī vērā, ka mākslinieku sarakstos vēl ir iespējamas izmaiņas, jo Laima Vaikule pastāvīgi papildina un pilnveido festivāla programmu, norāda Mīlgrāve.

Festivāla producente arī sola vēl vairāk numuru baleta «Freedom» pavadījumā. Unikālais horeogrāfijas kolektīvs, kas sadarbojas arī ar «Cirque du Soleil» un Ditu fon Tīsu, īpaši šim festivālam gatavo spilgtu horeogrāfisku programmu, kas šogad būs pārsteidzoši plaša.

www.jurmalarandevu.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu