«Credo» mūziķiem liedz iebraukt Amerikā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par godu Latvijas svētkiem pašmāju grupai «Credo» aprīļa izskaņā un maija sākumā bija paredzēti divi koncerti - Bostonā, ASV un Toronto, Kanādā. Tomēr grupai paredzētie koncerti beidzās vēl nesākušies.

Kā informē izdevums «Privātā Dzīve», grupas dalībnieki Guntis Veits un Guntars Endzelis neesot ielaisti Amerikā. Lai arī Veits šo informāciju noliedz, grupas bundziniekam Gundaram Lintiņam ir sakāms kas cits: «Jā, diemžēl plānotie koncerti bija jāatceļ. (..) Džekus ASV lidostas robežkontrolē aizturēja un atteica iebraukšanas vīzas. Bez kādiem paskaidrojumiem. Kopš pie varas nācis Tramps [ASV prezidents Donalds Tramps], tur ir daudz stingrāka imigrācijas kontrole. Tā mēs arī uz Ameriku neaizbraucām...»

Veitam iepriekš nav bijis problēmu ar tikšanu pāri Amerikas robežai - pērn mūziķis devās uz visu iespēju zemi, lai apciemotu savus draugus. Toreiz mediju uzmanību piesaistīja kāda dāma vārdā Evandželīna Geidisa, kura parādījās mūziķa publiskotajās fotogrāfijās sociālajos tīklos. Daiļā grieķiete, kura dzīvo Čikāgā, pērn atzinās mīlestībā Guntim un lūdza, lai viņš pārceļas uz Ameriku.

Šobrīd 63 gadus veco mūziķi vieno romantiskas attiecības ar 28 gadus veco Elenu Kalicku, kuru daudzi atceras no TV3 šova «Precētie pret brīvajiem».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu