Sabiedrībā pazīstami cilvēki publisko savas nedēļas nogales fotogrāfijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kā jau katru nedēļu, TVNET apkopo slavenību ievietotās fotogrāfijas sociālajos tīklos, lai informētu savus lasītājus par Latvijā pazīstamu cilvēku gaitām brīvdienās. Ko šajā nedēļas nogalē ir darījuši iemīļoti, tautā pazīstami cilvēki un topošās zvaigznes?

?

A post shared by Martins Porzingis (@mporzingis) on

They said the colour of 2018 is violet, in summer it’s lilac. ?

A post shared by Evelina Parkere (@movieevelina) on

#ekskursants pilsdrupās

A post shared by Ozols (@ozmuzika) on

?☀️? . . #pilnalaime #london #hydepark #summervibes #meitenesgonewild

A post shared by Lelde Lietaviete (@leldelietaviete) on

Jordānijas Hašimītu Karaliste (aka Jordānija) ?? ļoti pārsteidza! 90% Jordānijas teritorijas klāj tuksneši. ? Pie tās robežas mūs sagaidīja Indijai raksturīgi skati, Jordānijas laukos vēl joprojām ir redzami kazu, aitu ? gani un dzīvo beduīni, bet iebraucot tās galvaspilsētā Ammānā (Dieva māja), tā atgādināja jau drīzāk Dubaju, ar modernām celtnēm un debesskrāpjiem. Ammāna ir unikāls senā un modernā savienojums. Tā tiek uzskatīta par vienu no vecākajām apdzīvotajām vietām uz ? planētas, kādreiz tās nosaukums bija Filadelfija. Tās vēsture sākas uz 7 pakalniem - Citadelē, kas ir senlaiku komplekss, kura teritorijā tiek sajaukti Romiešu, Bizantijas un Osmaņu periodi. Valsts teritorijā bija daudz Bībeles notikumu - no četrdesmit gadu ilgajiem ebreju svētceļojumiem 1600. gados pirms mūsu ēras līdz Jēzus kristībām Jordānas upē. Jordānijas nozīme Bībeles vēsturē nav mazāka par Izraēlas nozīmi ✝️ Bez Bībeles stāstiem, Jordānijā ir arī dabas brīnums - Nāves jūra un saukts arī par 8. Pasaules brīnumu - pazudusī pilsēta Petra klintīs. ? Jordānijā ~300 dienas gadā ir saulains ☀️ laiks. Paši jordānieši ir ļoti draudzīgi un atvērti, labvēlīgi, ar ļoti labām angļu valodas zināšanām (arī bērniem). Gandrīz katrā iestādē ir redzami karaliskās ģimenes portreti un vietējie tik tiešām un no sirds slavē un godina savas valsts pirmās personas. Jordānijā ir piešķirta samērā liela brīvība sievietēm, ja salīdzina ar citām netālu esošām valstīm. Sievietēm ir ļauts iegūt izglītību un tās nereti ieņem visai augstus amatus uzņēmumos vai politiskās struktūrās. Un vēl saka, ka Jordānijā esot salīdzinoši zems šķiršanās ? procents, tas droši vien seno ģimenes tradīciju dēļ un vai arī tāpēc, ka esot ļoti augstas šķiršanās ?izmaksas. Saderināšanās laikā tiek noslēgts līgums - par summu, ko saderināšanās laušanas gadījumā maksā vainīgā puse otram, kurš vainīgs - to nosaka tiesa :)) Paldies @ievabogustova par ieteikumu apmeklēt šo valsti❤️ #annasceļojumupiezīmes #jordan #amman

A post shared by Anna Rozite (@rozite) on

Zirgi un zirdziņi. #cars&coffe

A post shared by Pauls Timrots (@timrots) on

Traktorista meitas gēni “in action”?

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_) on

Šodien uz četriem riteņiem!???

A post shared by Dons (@dons_lv) on

“paralēles”

A post shared by Renārs Zeltiņš (@renarszeltins) on

marie antoinette high ?

A post shared by a g u c c i f o x ?a g n i j a (@agnijagrigule) on

Sajūtu vakars Valmierā #sajūtuvakars #Valmiera

A post shared by Maija Stuge (@jennymayreal) on

Lielisks pasākums ar lieliskiem cilvēkiem! ? @kasher_bb @sabinchiksss

A post shared by Adriana Miglāne (@adrianamiglane) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu