Saskanīgi! Aktieru pāris Vāne un Strads apmeklē «Billes» pirmizrādi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Piektdien, 20. aprīlī, kinoteātrī «Splendid Palace» notika pašmāju pilnmetrāžas filmas «Bille» pirmizrāde, kuru apmeklēja ne tikai paši filmas aktieri, bet arī citi sabiedrībā pazīstami ļaudis.

Filmas pirmizrādi apmeklēja aktrise Maija Doveika, dziedātājs Justs Sirmais, animācijas filmu režisore Roze Stiebra, Raimonda Vējoņa kundze Iveta, un citi.

Lielākā uzmanība tika pievērsta tieši Valmieras Drāmas teātra aktrisei Elīnai Vānei, kura filmā iejūtas mātes lomā. Pirmizrādi viņa apmeklēja kopā ar mīļoto vīrieti un skatuves kolēģi Imantu Stradu.

Filma stāsta par mazo septiņus gadus veco Billi 30. gadu Latvijā. Spītējot nabadzībai un ikdienas grūtībām, kā arī nesaņemot mīlestību un iedrošinājumu ģimenē, Bille neatsakās no saviem sapņiem, nelokās un nelūst, bet atrod pati savu ceļu. Kopā ar draugiem meitene gan pārliecinās, cik reizes iespējams izbraukt karuselī, pirms sagriežas galva, gan dodas meklēt sapņu zemi Leiputriju brīdī, kad, šķiet, mājās atgriezties vairs nedrīkst.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu