Ģirts Ķesteris un «Ryga» izdod kopīgu dziesmu krievu valodā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris kopā ar pašmāju grupu «RYGA» ierakstījuši dziesmu un izdevuši videoklipu dziesmai «Проклинаю зту жизнь» (Nolādu šo dzīvi - lat.) no izrādes «Bannija Manro nāve».

Dziesmas autors ir Ģirts Ķesteris un «RYGA» solists Mārcis Judzis.

Videoklipā piedalās pats Ķesteris un «RYGA», kā arī Dailes teātra aktrises Dārta Daneviča, Lelde Dreimane, Ieva Florence, Mirdza Martinsone, Sarmīte Rubule, Linda Kalniņa, Anete Krasovska un Aminata Grieta Diarra.

Izrādes režisors ir Dž.Dž.Džilindžers. Nevaldāmajam optimistam Bannijam ir truša vārds, depresīva sieva un dēls, kurš ļoti mīl savu tēti. Bannijs braukā apkārt, pārdodot sapņus. Sapnis, protams, ir viņš pats - pasaules līmeņa jāklis ar magnētisku pievilcību un nemitīgu erekciju. Kad viss noiet greizi, viņš cenšas nodot savu īpašo talantu, ko mantojis no sava šobrīd psihā tēva, savam dēlam. Bannijs jebkurā brīdī ir gatavs uzsaukt tostu par dzīvi un visiem sūdiem, kas tajā notiek. Bet Ragainais Slepkava jau tuvojas, tāpēc ir jātur acis vaļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu