ASV topu iekaro repere Kārdija Bī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Reuters/AP

Amerikāņu hiphopa sensācija, repere Kārdija Bī (Cardi B) ar savu jauno albumu pārliecinoši iekarojusi ASV pieprasītāko albumu «Billboard 200» topa 1. vietu, ziņo «billboard.com».

Albums, kurā iekļauti tādi hiti kā «Bartier Cardi» un «Bodak Yellow», nedēļas griezumā pārdots 235 000 vienību, liecina «Nielsen Soundscan» dati.

Kārdija Bī kļuvusi tikai par piekto sieviešu kārtas reperi, kurai izdevies sasniegt «Billboard 200» topa 1. vietu. Tas izdevies arī Nikijai Mināžai (Nicki Minaj), Īvai (Eve), Foksijai Braunai (Foxy Brown) un Lorinai Hilai (Lauryn Hill).

2. vietā startē Holivuda aktiera Džareda Leto (Jared Leto) vadītās rokgrupas «Thirty Seconds to Mars» jaunākā skaņuplate «America» (62 000), bet pagājušās nedēļas līderis kanādiešu dziedātājs Eibels Tesfejs (Abel Tesfaye) aka «The Weeknd» ar savu pārsteiguma mazalbumu (EP) «My Dear Melancholy» (XO/Republic Records) - numur 3.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu