Pirmizrāde spiegu trillerim «Slepenā vara» ar Marku Strongu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ir fakti, fantāzija un patiesība. Jaunais trilleris «Slepenā vara», kurā galveno lomu atveido britu aktieris Marks Strongs, liks ikvienam dziļi iespiesties krēsla stūrī, jo ieved skatītājus nežēlīgajā spiegošanas pasaulē, kur sirdsapziņa ir reti sastopama. Aizraujošās spiegu drāmas pirmizrāde Latvijā gaidāma jau šovakar - 9.aprīlī plkst. 23:00 kanālā FOX. Bet drīzumā jau lasi TVNET interviju ar pašu Marku Strongu, kas notika seriāla prezentācijā Nicā!

Tas ir piezemēts un raupjš stāsts par precētu vīru – bijušo spiegu Maksu Īstonu, kas cīnās par iespēju aizbēgt no pagātnes un vardarbīgās, netīrās valdības un globālo korporāciju varas.

Seriālā, kura režisors un scenārija autors ir Metjū Parkhills, piedalās izcils zvaigžņu ansamblis, tostarp britu aktieris Marks Strongs, ko Latvijas skatītāji jau redzējuši filmās «Slepenā operācija: 30 pēc pusnakts», «Kingsman: Zelta aplis», «Saules gaisma», un seriāla «Troņu spēle» zvaigzne Džo Dempsijs.

Aizraujošās spiegu drāmas pirmizrāde Latvijā gaidāma aprīlī, FOX kanālā, un jau tagad ir skaidrs, ka tā patiešām spēs aizraut televīzijas skatītājus.

Pirenejos, kur tagad mīt Īstons (Marks Strongs), ierodas MI6/CIP slepenās vienības vadītājs Džordžs Vaits (Elistērs Petrijs). Vaits pārliecina Maksu atgriezties apritē, lai atriebtu viņa atsvešinātā dēla Harija (Džo Dempsijs) nāvi.

Likmes kāpj, un Īstons tiek dziļi iesaistīts slepenā izlūkdienestu karā, virpinot sazvērestību teorijas ar mērķi gūt peļņu no haosa Tuvajos Austrumos. Bīstamajā spēlē skaidri atklājas tas, cik tālu ir gatavas iet lielās korporācijas, lai aizsargātu savu reputāciju un saglabātu savus noslēpumus. Kuram Makss var uzticēties, ja apkārt valda tik spēcīga korupcija? Kurš pastāstīs patiesību? Un kas ir jādara, lai to atklātu? Lai to noskaidrotu, Īstonam nāksies atgriezties bīstamajā un brutālajā «virtuvē», kuru viņš izmisīgi centās pamest.

«Seriāls «Slepenā vara» ir pirmā reģionālā oriģināldrāma, tā ir veidota pēc labākajām Holivudas tradīcijām. Mēs esam lepni par iespēju sadarboties ar «Endor Productions» talantīgo komandu un nevaram vien sagaidīt, kad arī skatītājiem būs iespēja novērtēt šo seriālu un iemīlēt to tāpat kā mums,» uzsver FNG vecākais satura attīstības viceprezidents Džefs Fords un par Eiropas un Āfrikas zonas oriģināldrāmām atbildīgā viceprezidente Sāra Džonsone.

An unlikely team. #DeepState

A post shared by Deep State on FOX (@deepstateonfox) on

«Šis ir satriecošs un emocionāls trilleris, ko īpaši izceļ ļoti aktuāls un šodienai piemērots temats,» piebilst «Endor» izpildproducente Hilarija Bīvena Džonsa.

Seriālā «Slepenā vara» piedalās Olivjē balvas ieguvējs un BAFTA/«Tony» balvu nominants Marks Strongs («Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs», «Slepenā operācija: 30 pēc pusnakts», «Kingsman: Zelta aplis», «Saules gaisma»), Džo Dempsijs («Troņu spēle», «Pienapuikas»), Karima Makadamsa («Vikingi»), Elistērs Petrijs («Nakts administrators», «Rogue One: Zvaigžņu karu stāsts»), Anastasija Grifita («Zaudējumi», «Reiz sensenos laikos»), Lina Renē («Sadalītais»), Amēlija Balmora («Laimīgā ieleja»), Kingslijs Benadirs («Karalis Artūrs: leģenda par zobenu»), Paips Torenss («Kronis») un Faress Faress (Tirāns).

Radošajā komandā darbojas «Emmy» balvas laureāte, producente Hilarija Bīvena Džonsa («Krekera metode», «Varas spēles», «Roalda Dāla Sicupur Uņurb»), scenārija autors un režisors Metjū Parkhills («Blēdis»), izpildproducenti Alans Grīnspens («Donijs Brasko») un Helēna Flinta («Ienaidnieka tuvumā»), producenti Toms Nešs («Bēgšanas meistars», «Tumšā ārpuse») un Hadija Alamija («Svešais starp savējiem»), izpildproducents Saimons Maksvels («Amerikāņu odiseja»), u.c.

Bet drīzumā jau lasi TVNET interviju ar pašu Marku Strongu, kas notika seriāla prezentācijā Nicā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu