«Ne līdz galam». Noskaties jauno repera Reika klipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Šonedēļ dienas gaismu ieraudzījis populārā hiphopa izpildītāja Reika («Olas») jaunākais singls «Ne līdz galam», kas veltīts viņa paša brālim un balstīts uz notikumiem, kas norisinājušies pēc vētrainas ballītes.

Dziesmai ir pamācošs raksturs, klausītājiem tiek atklāta jauniešu uzdzīves kaitīgā ietekme un sniegti ieteikumi tās seku mazināšanai. Videoklipā Reiks izpaužas dažādos tēlos, un darbība norisinās vairākās vietās. Klipā piedalās arī pats Reika brālis un sākumā izmantoti dokumentāli kadri no «smaga rīta» pēc ballītes. Tā vien šķiet, ka jaunais singls ir loģisks turpinājums ballētāju atzītajām dziesmām «Kur palika nauda?» un «Tik daudz»… bet ne līdz galam.

Videoklipa režisors ir pats Reiks (Arvis Reiks), sadarbojoties ar operatoru Dāvidu Stūrmani. Ieraksts un audio pēcapstrāde – Jānis Šmēdiņš (Fakts) studijā «Prime Time Records». Piedziedājumā - Pētera Upelnieka vokāls.

2018. gada maija sākumā gaidāmas svinības par godu Reika populārāko dziesmu izlases «No rajona līdz zvaigznēm» izdošanai. Prezentācijas pasākums paredzēts jau pirmajā maija nedēļā Rīgā. Plašāka informācija sekos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu