Samanta Tīna priecē kaimiņzemes fanus ar dziesmu lietuviešu mēlē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Populārākais Latvijas komponists Raimonds Pauls, kura dziesmas ir tulkotas daudzās pasaules valodās, pirmo reizi klausītājiem piedāvā dziesmu «Pietiks» lietuviešu valodā, kuru izpilda Samanta Tīna.

Raimonda Paula melodijas ir zināmas daudzām lietuviešu paaudzēm – viņa instrumentālās melodijas ir skanējušas daudzās kinofilmās, bet dziesmas tika iepazītas galvenokārt latviešu vai krievu valodās. «Lai arī ģeogrāfiski esam tik tuvu, vēl nekad agrāk manas dziesmas nav tulkotas lietuviski», teic Maestro Raimonds Pauls.

Savai «debijai» Lietuvā Maestro ir izvēlējies Samantu Tīnu, kura Lietuvas klausītājiem kļuva pazīstama, piedaloties Lietuvas TV šovos «Lietuvos Balsas» un «Žvaigžğiu DUETAI» ar Tadasu Rimgailu.

Dziesmas «Pietiks» versiju lietuviešu valodā var droši uzskatīt par Raimonda Paula un Samantas Tīnas sveicienu Lietuvai tās jubilejā. «Gan Latvija, gan Lietuva šogad svin tik nozīmīgās un apaļās 100 gadu jubilejas, tādēļ esmu priecīga, ka tieši man ir tas gods pasniegt lietuviešiem mūsu komponista Raimonda Paula muzikālo dāvanu – dziesmu «Pietiks». Tas pavisam noteikti nebūtu iespējams, ja ikreiz, kad ierodos Lietuvā, mani nesagaidītu mīlestība, rūpes, smaidi un neizsīkstošs atbalsts, par ko saku jums visiem paldies!», piebilst Samanta Tīna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu