«Credo» solista īpašumu Pļavniekos izpostījis ugunsgrēks

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA/city24.lv

23. marta naktī Rīgā, Pļavnieku ielā 2a, ugunsgrēkā cieta grupas «Credo» solista Gunta Veita 220 kvadrātmetrus lielā divstāvu ēka, ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

«Biju šīs telpas izīrējis - tur tagad atradās veikals un kafejnīca. Par ugunsgrēka iemesliem šobrīd neko sīkāk nevaru komentēt, jo vēl joprojām notiek izmeklēšana,» izdevumam pastāstīja mūziķis, piebilstot, ka ar ugunsgrēka seku likvidēšanu nodarbosies īrētāji.

Pirms ugunsnelaimes Veits šo īpašumu plānoja pārdot par 70 tūkstošiem eiro, taču pircēji tā arī neatradās. «Biju ielicis internetā sludinājumu, taču tas nebija tāds pasākums, kura ietvaros man vajadzētu obligāti šo vietu notirgot,» žurnālam pastāstīja vietējā slavenība.

Gunta Veita īpašuma pārdošanas sludinājums

Kā ziņots, Veitu (63) jau vairākus mēnešus vieno romantiskas attiecības ar kanāla «TV3» šovā «Precētie pret brīvajiem» iepazīto Elenu Kalicku (28).

Lai gan dziedātājs pašlaik tiekas ar uz pusi jaunāku pašmāju daiļavu, pērnā gada pavasarī «Credo» ceļojuma laikā uz Ameriku Veits, šķiet, bija ieskatījies Čikāgā dzīvojošā pasākumu rīkotājā, grieķietē Evandželīnā Geidisā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu