Dženija Meja sēro par savas «labākās draudzenes» nāvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/JennyMayLV

Maija Stuģe (34), kura pazīstama ar pseidonīmu Jenny May, sociālajā tīklā «Facebook» raksta, ka martā labākos medību laukos aizgājusi viņas kaķene Tifānija, kuru dziedātāja mīļi dēvē par savu labāko draudzeni.

«Mana mīļā un vislabākā draudzene 10 gadu garumā (es teiktu īsumā). Tas laiks man tagad šķiet krietni par īsu. Atceros, kā gatavojos viņas ienākšanai mājās. Satraukums bija tāds, it kā ģimenē ienāktu bērns. Un Tifānija arī bija mans pats pirmais bērns un lielā atbildība. Kad naktīs pārrados no koncertiem, Tifa mani uzticami gaidīja pie durvīm uz paklājiņa. Rītos, kad vēru acis vaļā, viņa jau bija klāt, izlaidās blakus visā savā majestātiskumā un skaļi murrāja, lai ir skaidrs, ka pienācis laiks viņu kārtīgi samīļot. Dzīves skaistākajos mirkļos, kā arī bēdās, viņa vienmēr man ir bijusi klāt. Tifai nekad pret mani nav bijušas nekādas mērauklas vai prasības, pēc kurām noteikt, vai būsim draudzenes vai ne. Pavisam vienkārši - beznosacījumu MĪLESTĪBA. Man ļoti pietrūks savas mazās draudzenes. Mums kopā bija mūsu mazā pasaule, kurā mēs sapratāmies ar domām, acu skatieniem, žestiem un dažreiz ar sarunām. Esmu pateicīga Raimondam par vislabāko dāvanu pasaulē un Tifai par skaisto laiku un mīlestību, ko viņa man dāvājusi. Ļoooti, ļooti pietrūks man Tevis,» sociālajā tīklā raksta dziedātāja.

Stuģe informē, ka kaķeni esot pieveikusi slimība: «Diemžēl pat laicīgi to pamanot un atklājot, nebija iespējams novērst neizbēgamo. Cik labi, ja pasaulē būtu brīvi pieejamas zāles pret visam slimībām.»

Jenny May sērās mierina viņas otrs kaķis vārdā Bembis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu