Ieskaties, kādas pašmāju slavenības piedalās seriālā «Saldais pārītis. Ir bērni»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Kanāla 360TV skatītājus jau kopš marta sākuma priecē Simonas un Filipa dēkas un attiecību līkloči pašmāju komēdijseriālā «Saldais pārītis. Ir bērni». Šajā sezonā redzēsiet gan jau labi pazīstamās un iemīļotās situācijas guļamistabā un pie psihoterapeita, gan to, kā abus balodīšus kopīgie piedzīvojumi aizvedīs arī līdz šim neredzētās vietās – tenisa laukumā, vīna baudītāju un mākslas kursos, pat televīzijas sarunu šovā.

Vērīgākie TV skatītāji līdzās galvenajiem varoņiem – Artūram Skrastiņam un Sandrai Kļaviņai - noteikti pamanīs arī daudzus citus iemīļotus pašmāju aktierus – gan jau pieredzējušos, gan arī jaunos profesionāļus.

Seriāla formāts ir īpašs ar to, ka lielākoties pieaicinātie aktieri kadrā parādās otrajā plānā. Skatītāji visu laiku seko līdzi Simonai un Filipam, bet par veikala pārdevējas, friziera, mājkalpotājas, psihoterapeita vai automehāniķa klātbūtni liecina vien balss, plecs, mugura vai citas detaļas. Taču noteikti dažādās ainiņās atpazīsiet Katrīni Pasternaku, Juri Kalniņu, Regīnu Razumu, Paulu Timrotu, Leldi Lietavieti, Aivi Ceriņu, Valdi Melderi, Arti Robežnieku un citas iemīļotas personības. Ielūkojies, kuras pašmāju zvaigznes piekritušas filmēties asprātīgajā seriālā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu