Džidži Hadida pēc šķiršanās izvēlas apģērbu košās krāsas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Buzzfoto/Scanpix

Nekas neliecinātu par šīs modeles skumjām - Džidži Hadida, kura marta vidū paziņoja par attiecību pārtraukšanu ar mūziķu Zeinu Maliku, izgājusi ielās, tērpusies košā apģērbā.

Paparaci iemūžināja daiļo gaišmati Manhetenes ielās - viņa bija tērpusies gaišās džinsa auduma biksēs, kā arī džinsa jakā ar gaiši brūniem un sarkaniem akcentiem.

Kā zināms, Džidži un Zeins paziņoja par šķiršanos mikroblogošanas vietnē «Twitter». «Paziņojumi par šķiršanos bieži vien šķiet bezpersoniski, jo nav iespējams dažos vārdos izteikt to, ko divi cilvēki ir kopā pārdzīvojuši, esot kopā vairākus gadus, [..] Es būšu mūžam pateicīga par mīlestību, laiku un dzīves mācībām kopā ar Z. Es viņam vēlu visu to labāko un turpināšu viņu atbalstīt kā draugu, pret kuru jūtu neizmērojamu cieņu un mīlestību. Ja runājam par nākotni - notiks tas, kam jānotiek,» rakstīja slavenā modele.

Pāris bija kopā divus gadus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu