Klajā nāk jauns Pētera Vaska CD «Gaismā...»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Vīcups

Raiņa un Aspazijas muzejā ceturtdien, 15. martā plkst.15 notiks dzejnieces dzimšanas dienai veltīts pasākums, kurā tiks prezentēts Pētera Vaska fonda jaunākais albums «Gaismā...», informē muzeja pārstāve Brigita Ducmane.

Albumā iekļauti skaņdarbi kuri piecu gadu laikā tapuši fonda koncertciklos. Tas sastāv no komponistu Artura Maskata, Pētera Vaska, Viļņa Šmīdberga, Pētera Plakida, Rutas Paideres, Lauras Gustovskas un Ingmara Zemzara solodziesmām ar latviešu dzejnieku Imanta Ziedoņa, Knuta Skujenieka, Aspazijas, Friča Bārdas, Ojāra Vācieša un Valdas Moras tekstiem. Kompaktdiska noformējumam izmantota mākslinieka Ģirta Muižnieka glezna.

Pasākuma apmeklētājus ar jauno albumu iepazīstinās Latvijas Nacionālās operas soliste Inga Šļubovska-Kancēviča un pianiste Agnese Egliņa, savukārt Jūrmalas teātra aktrise Dace Umbraško lasīs Aspazijas dzejoļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu