Pašmāju slavenības sūta sveicienus sievietēm 8. martā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

8. martā arī Latvijā tiek svinēta Starptautiskā sieviešu diena. Kamēr postpadomju valstīs uzsvars tiek likts uz sieviešu apsveikšanu ar ziediem un džentlmeniskiem žestiem, Rietumos tiek cildinātas sievietes sabiedrībai nozīmīgos amatos un runāts par aktuālajiem sieviešu tiesību jautājumiem.

Lai gan uzskati par šo dienu atšķiras tāpat kā viedokļi par tās svinēšanas nepieciešamību, pašmāju sabiedrībā pazīstamie cilvēki ar sociālo tīklu palīdzību sūta siltus sveicienus visām Latvijas daiļā dzimuma pārstāvēm.

Mīļās dāmas!Es jūs mīlu. Sveiciens svētkos!

A post shared by Rihards Lepers / Rihard Lepers (@rihardslepers) on

„Sieviete vienmēr smeļ jaunus dzīvības spēkus no mīlestības. " A. Franss Lai mīlestības piepildīts 8.marts! Atceramies, ka mēs katra, vai vēl meitene vai jau sieviete, dziļi sevī esam Sievišķais spēks- Daba- Māte! Mīlam sevi un to, ko Dievs pats augstākais mums devis! Esam pateicīgas būt Sievietes un nepaliekam Lepnas par to, ja varam Visu. Paturam noslēpumā būtības šķautnes un atveram savu sievišķību Pasaulei, jo Sievietes spēks nav līdzīgs nevienam citam spēkam! Tas rada, dziedē, mierina, skauj... un arī grauj. Mīlam! Un Paldies tiem, kas ik dienas mūs ceļ! Paldies! Photo @janisdeinats Outfit @cinnamonconcept Makeup @klavindace #love #women #8thmarch #smile #be #inspire #inspiration #energy #passion #beautifull #photography #process #art #2018 #march #season #feel #soft #light #strength #belive #create

A post shared by Ieva Florence (@ieva_florence) on

Who run the world? ? Happy international women's day ❤️ #8march

A post shared by Paula Freimane (@paolafreeman) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu